Vulin: Vučić je predsjednik svih Srba

Ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarisao je danas uvrede koje je na račun predsjednika Aleksandra Vučića iznio ministar bezbjednosti BiH u tehničkoj vladi Dragan Mektić, ocjenjujući da je Vučić predsjednik svih Srba, a Mektić prošlost.

Srbija 20.11.2019 | 13:23
Vulin: Vučić je predsjednik svih Srba
"Kako je Mektić ostao bez vlasti tako je ostao i bez živaca. Srpski ministar koji je hteo da pusti policiju između Srpske i Srbije bio je san Bošnjaka, ali i noćna mora Srba. Vučić je predsednik svih Srba a Mektić prošlost. Mektiću su birači u Republici Srpskoj rekli, idi, fino je bez tebe", saopštio je Vulin.

Mektić je juče na svom Tviter nalogu objavio vulgarnu poruku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nakon što je Vučić juče čestitao srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku na postignutom dogovoru u vezi sa imenovanjem predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH.

Mektić je, između ostalog, sinoć na Tviteru poručio predsjedniku Srbije: "Idi leči se, kako su samo bila fina tri dana bez tebe".

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Krompir

20.11.2019 12:36

Bravo Mekticu.......Bravo Srbine.Samo napred nedajse.

ODGOVORITE
Name

Re

20.11.2019 16:27

Problem je to sto se gleda i takmiči ko ce vise srozati a ne ko donosi realne i optimalne stvari za život vazne

Name

Toliko znamo

20.11.2019 15:07

Da imate i malo postovanja prema srbima u RS, ne bi pominjali sramne izbore.

ODGOVORITE
Name

Tetka iz Kanade

20.11.2019 15:15

Usranko jedan zdepasti, sto si neki dan lafo obuku zavrsavao a ministar si sramoto sto je ogroman blam za Srbiju samo po sebi, kome je on bolan predsjednik?? moze vama pacijentima biti, on je nista drugo do narcisoidni p.ckousti pacenik, ocajan da uvijek bude u centru paznje.

ODGOVORITE