Џиновићи стали са изградњом куће из снова, разлог беспарица или?!

Харис Џиновић (68) и његова жена Мелина Џиновић (38) скоро две године граде вилу у београдском насељу Сењак, али некретнина још није готова, иако је пар планирао да је заврши много раније.

Забава 19.11.2019 | 16:00
Џиновићи стали са изградњом куће из снова, разлог беспарица или?!
Како Мелина каже преко главе јој је тврдњи да њена породица пролази кроз новчане потешкоће, те да због тога не могу да заврше изградњу виле.

- Наша кућа постала је таква мистерија за јавност. Остали смо без новца, па је градња стала. Тако бар сви тврде и боље знају од нас и упознати су са нашом финансијском ситуацијом - каже Мелина и додаје да супруг Харис и она никуда не журе јер граде дом из снова.

- Градимо своју кућу снова. Не жури нам се, завршићемо је некада, мислим да је не градимо дуго. Не знам чему читава мистерија. Правимо нешто што се нама допада и надам се да ћемо се уселити брзо. Градња није стала и нећу имати собицу за шминку и фризуру. Некретнина ми је преко главе - рекла је Џиновићка.



- Знате шта? Мени је дом када сам са својим супругом и са својом децом, у односима каквим јесмо већ 17 година. Дом ми може бити хотел и свако место на планети. Дом ми се не веже за имовинско и власничко стање, то нам није битно. Срећни смо што смо заједно и што је тако како јесте већ дужи низ година - открива креаторка.

С друге стране, Харис није имао жељу да коментарише зашто је успорена изградња виле.

- Јој, пустите ме са тим! - рекао је Џиновић за Српски телеграф.



(Телеграф.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

гаги

19.11.2019 20:52

Пожурите Харис је на измаку младости па је изгледа сконтао да ће градити кућу другоме.

ОДГОВОРИТЕ