Džinovići stali sa izgradnjom kuće iz snova, razlog besparica ili?!

Haris Džinović (68) i njegova žena Melina Džinović (38) skoro dve godine grade vilu u beogradskom naselju Senjak, ali nekretnina još nije gotova, iako je par planirao da je završi mnogo ranije.

Zabava 19.11.2019 | 16:00
Džinovići stali sa izgradnjom kuće iz snova, razlog besparica ili?!
Kako Melina kaže preko glave joj je tvrdnji da njena porodica prolazi kroz novčane poteškoće, te da zbog toga ne mogu da završe izgradnju vile.

- Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su sa našom finansijskom situacijom - kaže Melina i dodaje da suprug Haris i ona nikuda ne žure jer grade dom iz snova.

- Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Ne znam čemu čitava misterija. Pravimo nešto što se nama dopada i nadam se da ćemo se useliti brzo. Gradnja nije stala i neću imati sobicu za šminku i frizuru. Nekretnina mi je preko glave - rekla je Džinovićka.- Znate šta? Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i sa svojom decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Srećni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina - otkriva kreatorka.

S druge strane, Haris nije imao želju da komentariše zašto je usporena izgradnja vile.

- Joj, pustite me sa tim! - rekao je Džinović za Srpski telegraf.(Telegraf.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

gagi

19.11.2019 21:52

Požurite Haris je na izmaku mladosti pa je izgleda skontao da će graditi kuću drugome.

ODGOVORITE