Покушао се два пута бацити под аутобус у НС

Мушкарац (37) година покушао је данас два пута да се баци под возила на Булевару ослобођења у Новом Саду данас око десет сати, али захваљујући прије свега присебности возача аутобуса остао је жив и прошао без повреда.

Србија 19.11.2019 | 13:32
Покушао се два пута бацити под аутобус у НС
Инцидент се прво догодио се у близини угла Булевара ослобођења и Улице новосадског сајма, када је мушкарац скочио пред возило Градског саобраћајног предузећа, возач је нагло закочио приликом чега је повријеђена једна жена (76) из аутобуса.

Након тога несрећни мушкарац је побјегао са лица места, гдје се убрзо појавила Хитна помоћ која је збринула лакше повријеђену жену из аутобуса.
 
Након само пола сата и пола километра даље на углу Булевара ослобођења и Краља Петра, исти мушкарац поново је пријетио да ће се бацити под возило, али је након тога ухваћен и савладан, те је позвана полиција.

Хитна помоћ поново је изашла на терен и мушкарца је одвезла на Клинику за психијатрију Клиничког центра Војводине.

- Стајао је на ивици саобраћајнице и само се у секунди бацио под аутобус. Међутим, бус је ишао споро и возач је успио да закочи. Када је шофер изашао напоље да види шта се догађа тај мушкарац му је викнуо: "Што ниси возио брже, да ме убијеш".

Помогли су му и он је отрчао даље према Железничкој станици и колико сам чуо и тамо је покушао да направи инцидент али је ухапшен - рекао је један од очевидаца са Булевара ослобођења.

Незванично сазнајемо да је овај мушкарац и раније скакао под возила. Из Хитне помоћи кажу да је виновник овог инцидента физички добро, те да је прошао без повреда.

- Два пута смо интервенисали, прво је возач аутобуса пријавио да му је један мушкарац излетио пред возило али је побјегао. Приликом кочења једна жена лакше повријеђена и превезена у Ургентни. Други пут смо изашли на позив полиције која нас је звала јер је тај исти мушкарац који је побјегао пријетио да ће се убити и да ће се бацити под кола. Након прегледа превезен је на Клинику за психијатрију - рекли су из Хитне помоћи за "Блиц".

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар