Pokušao se dva puta baciti pod autobus u NS

Muškarac (37) godina pokušao je danas dva puta da se baci pod vozila na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu danas oko deset sati, ali zahvaljujući prije svega prisebnosti vozača autobusa ostao je živ i prošao bez povreda.

Srbija 19.11.2019 | 13:32
Pokušao se dva puta baciti pod autobus u NS
Incident se prvo dogodio se u blizini ugla Bulevara oslobođenja i Ulice novosadskog sajma, kada je muškarac skočio pred vozilo Gradskog saobraćajnog preduzeća, vozač je naglo zakočio prilikom čega je povrijeđena jedna žena (76) iz autobusa.

Nakon toga nesrećni muškarac je pobjegao sa lica mesta, gdje se ubrzo pojavila Hitna pomoć koja je zbrinula lakše povrijeđenu ženu iz autobusa.
 
Nakon samo pola sata i pola kilometra dalje na uglu Bulevara oslobođenja i Kralja Petra, isti muškarac ponovo je prijetio da će se baciti pod vozilo, ali je nakon toga uhvaćen i savladan, te je pozvana policija.

Hitna pomoć ponovo je izašla na teren i muškarca je odvezla na Kliniku za psihijatriju Kliničkog centra Vojvodine.

- Stajao je na ivici saobraćajnice i samo se u sekundi bacio pod autobus. Međutim, bus je išao sporo i vozač je uspio da zakoči. Kada je šofer izašao napolje da vidi šta se događa taj muškarac mu je viknuo: "Što nisi vozio brže, da me ubiješ".

Pomogli su mu i on je otrčao dalje prema Železničkoj stanici i koliko sam čuo i tamo je pokušao da napravi incident ali je uhapšen - rekao je jedan od očevidaca sa Bulevara oslobođenja.

Nezvanično saznajemo da je ovaj muškarac i ranije skakao pod vozila. Iz Hitne pomoći kažu da je vinovnik ovog incidenta fizički dobro, te da je prošao bez povreda.

- Dva puta smo intervenisali, prvo je vozač autobusa prijavio da mu je jedan muškarac izletio pred vozilo ali je pobjegao. Prilikom kočenja jedna žena lakše povrijeđena i prevezena u Urgentni. Drugi put smo izašli na poziv policije koja nas je zvala jer je taj isti muškarac koji je pobjegao prijetio da će se ubiti i da će se baciti pod kola. Nakon pregleda prevezen je na Kliniku za psihijatriju - rekli su iz Hitne pomoći za "Blic".

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar