Гордан Кичић се у новом филму “Реална прича” нашао у три улоге!

Глумац Гордан Кичић решио је да се опроба у новим водама, па се у филму “Реална прича” нашао у три улоге, глумачкој, продуцентској и редитељској.

Забава 19.11.2019 | 15:00
Гордан Кичић се у новом филму “Реална прича” нашао у три улоге!
- Нисам имао трему пред премијеру јер ми се чини да имам добру позицију зато што нико ништа не очекује од мене - каже творац филма "Реална прича", који је наишао на одличан пријем код публике.

 - Имао сам потребу да испричам причу која ме је жуљала. То је прича о савременом човеку, глумцу, али с друге стране пратим и његову приватну страну, породицу и како свакодневни живот утиче на њега. Мислим да ће публика моћи да се поистовети, нема криминала и дроге - прича Кичић и открива како се снашао у улози редитеља:



- Доста дуго сам се спремао. Књигу снимања сам са директором фотографије детаљно радио годину и нешто дана пре снимања. Имао сам и сјајну помоћ сарадника, ово није мали захват, да будем на три позиције у исто време. Протеклих пар дана био сам укључен у организацију премијере и кад сам видео да је народ почео да долази, пао ми је камен са срца. Нисам имао трему пред премијеру јер ми се чини да имам добру позицију зато што нико ништа не очекује од мене. Сви су у фазону, ок, хајде да видимо шта је он то сада урадио. Видећу да ли ћу наставити да се бавим редитељским послом, тежак је, али је велики изазов и по мени луксуз - рекао је Кичић па се осврнуо на своје позиције у филму:

- Најлакша ми је била да будем глумац. Најнеомиљенија ми је улога продуцента, док је улога редитеља била јако омиљена, поготово кад сам ушао у монтажу. Потпуно је другачије да некако видите све то што сте урадили, месец и по дана бирајући дублове и сцене, правећи ритам филма.



Гордан истиче да се у односу са колегама ништа није променило када је постао редитељ.

- Апсолутно није. То је некад плус, а некад и минус. Са свим тим колегама са којима сам на филму, толико дуго смо заједно на сцени позоришта, тако да није било проблема. Разумели су ме, имали су доста стрпљења и жеље да схвате шта желим да испричам, сложили су се са тим и било је велико задовољство.

Нина Јанковић, као Горданова главна партнерка у филму, открила је да пре премијере њихово дело још није погледала, као и да се Кичић одлично снашао у улози редитеља.



- Мислим да ће ово бити најтоплији филм ове хладне зиме. Гордан се савршено снашао као редитељ. Од три улоге које је имао, мени је најбољи као колега, и редитељ је диван, али као колеге смо већ добијали награде - поручила је глумица

Извор:Блиц.рс  Фото:Промо
 

Коментари / 0

Оставите коментар