Gordan Kičić se u novom filmu “Realna priča” našao u tri uloge!

Glumac Gordan Kičić rešio je da se oproba u novim vodama, pa se u filmu “Realna priča” našao u tri uloge, glumačkoj, producentskoj i rediteljskoj.

Zabava 19.11.2019 | 15:00
Gordan Kičić se u novom filmu “Realna priča” našao u tri uloge!
- Nisam imao tremu pred premijeru jer mi se čini da imam dobru poziciju zato što niko ništa ne očekuje od mene - kaže tvorac filma "Realna priča", koji je naišao na odličan prijem kod publike.

 - Imao sam potrebu da ispričam priču koja me je žuljala. To je priča o savremenom čoveku, glumcu, ali s druge strane pratim i njegovu privatnu stranu, porodicu i kako svakodnevni život utiče na njega. Mislim da će publika moći da se poistoveti, nema kriminala i droge - priča Kičić i otkriva kako se snašao u ulozi reditelja:- Dosta dugo sam se spremao. Knjigu snimanja sam sa direktorom fotografije detaljno radio godinu i nešto dana pre snimanja. Imao sam i sjajnu pomoć saradnika, ovo nije mali zahvat, da budem na tri pozicije u isto vreme. Proteklih par dana bio sam uključen u organizaciju premijere i kad sam video da je narod počeo da dolazi, pao mi je kamen sa srca. Nisam imao tremu pred premijeru jer mi se čini da imam dobru poziciju zato što niko ništa ne očekuje od mene. Svi su u fazonu, ok, hajde da vidimo šta je on to sada uradio. Videću da li ću nastaviti da se bavim rediteljskim poslom, težak je, ali je veliki izazov i po meni luksuz - rekao je Kičić pa se osvrnuo na svoje pozicije u filmu:

- Najlakša mi je bila da budem glumac. Najneomiljenija mi je uloga producenta, dok je uloga reditelja bila jako omiljena, pogotovo kad sam ušao u montažu. Potpuno je drugačije da nekako vidite sve to što ste uradili, mesec i po dana birajući dublove i scene, praveći ritam filma.Gordan ističe da se u odnosu sa kolegama ništa nije promenilo kada je postao reditelj.

- Apsolutno nije. To je nekad plus, a nekad i minus. Sa svim tim kolegama sa kojima sam na filmu, toliko dugo smo zajedno na sceni pozorišta, tako da nije bilo problema. Razumeli su me, imali su dosta strpljenja i želje da shvate šta želim da ispričam, složili su se sa tim i bilo je veliko zadovoljstvo.

Nina Janković, kao Gordanova glavna partnerka u filmu, otkrila je da pre premijere njihovo delo još nije pogledala, kao i da se Kičić odlično snašao u ulozi reditelja.- Mislim da će ovo biti najtopliji film ove hladne zime. Gordan se savršeno snašao kao reditelj. Od tri uloge koje je imao, meni je najbolji kao kolega, i reditelj je divan, ali kao kolege smo već dobijali nagrade - poručila je glumica

Izvor:Blic.rs  Foto:Promo
 

Komentari / 0

Ostavite komentar