БиХ побиједила Лихтенштајн резултатом 3:0

Фудбалска репрезентација БиХ побиједила је Лихтенштајн у мечу 10. кола квалификација за Европско првенство 2020. године резултатом 3:0.

Фудбал 18.11.2019 | 22:59
БиХ  побиједила Лихтенштајн резултатом 3:0
Роберт Просинечки у овом мечу је прилику дао играчима који су имали слабију минутажу у претходном периоду, па се на почетку утакмице у више наврата могла видјети неповезаност између играча. Ипак, фудбалери БиХ су били доминантнији  на терену.

У првом полувремену изабраници Роберта Просинечког нису имали превише правих прилика и одбрана домаћих је добро одговорила на нападе  бх. тима. 

У другом полувремену Просинечки је прилику пружио Дини Хотићу који је уписао деби за Змајеве, баш као и Харис Хајрадиновић који је играо од прве минуте, а први гол на овом мечу БиХ је постигла у 57. минути када је мрежу домаћих начео дефанзивац Елдар Чивић.

Убрзо након тога, Змајеви постижу и други гол преко Хоџића који је лијепо себи отворио простор, а овај нападач у 72. минути постиже и свој други, а за репрезентацију БиХ трећи гол којим је ставио тачку на овај меч. 

Змајеви су овом побједом освојили прве гостујуће бодове у квалификацијама за Европско првенство, а наредну утакмицу играју у марту када ће на домаћем терену играти први сусрет плаy-оффа Лиге нација. Име противника ћбиће познато у уторак, када же се одржати жријеб.

(БН/Клиx)

Коментари / 0

Оставите коментар