Завирите у луксузан стан Новака Ђоковића од 9 милиона евра! (видео)

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић купио је 2017. године фантастичан стан са предивним погледом на океан!

Забава 18.11.2019 | 18:00
Завирите у луксузан стан Новака Ђоковића од 9 милиона евра! (видео)
Новак Ђоковић је пре 2 године купио уксузан стан са погледом на плажу у Мајамију, где је те године требао да учествује на турниру.

Ово невероватно здање налази се у новом стамбеном комплексу "Еигхтy Севен Парк" на обали Мајами Бича. Савршено је за породични живот. Има три спаваће собе, три купатила... Прозори су од пода до плафона и Ноле са породицом може да ужива у спектакуларном погледу на Атлански океан, залив, парк и град.



На располагању су им и два прватна базена, спа центар, сауна, фитнес центар, бар... Комплекс је пројектовао славни архитекта Ренцо Пјано.



Поред тога што пружа невероватан поглед на Атлански океан, Новак ће у новом дому уживати у базену и приватном парку, у којем ће несумњиво проводити доста времена са супругом Јеленом, сином Стефаном и ћерком Таром.



Нашег тенисера је овај стан коштао и до 8,9 милиона долара, пише "Тхе Реал Деал".



Квадратура станова у комплексу може бити од 130 до 650 квадратних метара.



Цене се крећу од 1,6 до невероватних 45 милиона долара за пентхаус.

У наредном видео-прилогу погледајте још слика Ђоковићевог луксузног дома:



Извор: Ало.рс Фото:инстаграм принтсцреен

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милан

18.11.2019 19:52

Човјек поштено зарадио, нормалан човјек, прави србин, слава га није понијела , свака му част. Тенис је спорт у којем човјек ради за себе, а невјерујем овим спортовима " групним" продају се као и ови наши политичари. Ноле подршка маxимална.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја Али

18.11.2019 21:11

Све ово је могао саградити и у Србији за много мање пара. А тек ПДВ на градјевински материјал, да дрзава омасти бркове, а овако порез оде Американцима.

Name

Драско

18.11.2019 21:38

Нијо то ниста, и ови наси врли борци за Републику Српску имају исто такво богатство, а новац су зарадили бавеци се рекетом као и Новак. Рекет је моцна алатка.

ОДГОВОРИТЕ