Zavirite u luksuzan stan Novaka Đokovića od 9 miliona evra! (video)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković kupio je 2017. godine fantastičan stan sa predivnim pogledom na okean!

Zabava 18.11.2019 | 18:00
Zavirite u luksuzan stan Novaka Đokovića od 9 miliona evra! (video)
Novak Đoković je pre 2 godine kupio uksuzan stan sa pogledom na plažu u Majamiju, gde je te godine trebao da učestvuje na turniru.

Ovo neverovatno zdanje nalazi se u novom stambenom kompleksu "Eighty Seven Park" na obali Majami Biča. Savršeno je za porodični život. Ima tri spavaće sobe, tri kupatila... Prozori su od poda do plafona i Nole sa porodicom može da uživa u spektakularnom pogledu na Atlanski okean, zaliv, park i grad.



Na raspolaganju su im i dva prvatna bazena, spa centar, sauna, fitnes centar, bar... Kompleks je projektovao slavni arhitekta Renco Pjano.



Pored toga što pruža neverovatan pogled na Atlanski okean, Novak će u novom domu uživati u bazenu i privatnom parku, u kojem će nesumnjivo provoditi dosta vremena sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom.



Našeg tenisera je ovaj stan koštao i do 8,9 miliona dolara, piše "The Real Deal".



Kvadratura stanova u kompleksu može biti od 130 do 650 kvadratnih metara.



Cene se kreću od 1,6 do neverovatnih 45 miliona dolara za penthaus.

U narednom video-prilogu pogledajte još slika Đokovićevog luksuznog doma:



Izvor: Alo.rs Foto:instagram printscreen

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milan

18.11.2019 19:52

Čovjek pošteno zaradio, normalan čovjek, pravi srbin, slava ga nije ponijela , svaka mu čast. Tenis je sport u kojem čovjek radi za sebe, a nevjerujem ovim sportovima " grupnim" prodaju se kao i ovi naši političari. Nole podrška maximalna.

ODGOVORITE
Name

Ja Ali

18.11.2019 21:11

Sve ovo je mogao sagraditi i u Srbiji za mnogo manje para. A tek PDV na gradjevinski materijal, da drzava omasti brkove, a ovako porez ode Amerikancima.

Name

Drasko

18.11.2019 21:38

Nijo to nista, i ovi nasi vrli borci za Republiku Srpsku imaju isto takvo bogatstvo, a novac su zaradili baveci se reketom kao i Novak. Reket je mocna alatka.

ODGOVORITE