Отац изрешетао жену и дјецу, па пресудио себи

Троје мале деце и две одрасле особе убијене су у пуцњави у Сан Дијегу, саопштиле су локалне власти, док је још једно дете рањено.

 

Свијет 17.11.2019 | 08:31
Отац изрешетао жену и дјецу, па пресудио себи
Полиција је пронашла мушкарца (31), жену (29) и три дечака - старости 9, 5 и 3 године - мртве са очигледним ранама од метака, рекао је поручник Мет Добс из полицијске управе Сан Дијего. Према његовим речима, рањен је још један дечак (11) и он се налази на операцији.
 
Сумња се да је отац пуцао у супругу и четворо деце, а затим пресудио себи. Хорору у породичној кући претходила је свађа супружника, који у последње време нису живели заједно.

Локална телевизијска станица саопштила је да су жртве пронађене у стамбеном кварту Парадајз Хилс.

Полиција је добила анонимну дојаву и одмах кренула на лице места, а у међувремену је уследио још један позив у помоћ из комшилука. Тада се зачуо и пуцањ.

(Блиц)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Са стране

17.11.2019 09:36

УСА грађани само преписују политику своје владе - конфликте решавају силом и убиствима. Најчешће оних који нису ништа криви и који не могу да се бране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Кичић

17.11.2019 10:45

Једнога дана кад Додик не буде на власти и ова Биљана и многи новинари РТРС а биће спомињани у негативном контексту као примјер лошег новинарства ..Жао ми је што РТРС овако извјештава о опозицији као издајницима ипак је тај СДС створио са народом РС а први предсједник СДС а Караџић робија због стварања РС...

ОДГОВОРИТЕ