Otac izrešetao ženu i djecu, pa presudio sebi

Troje male dece i dve odrasle osobe ubijene su u pucnjavi u San Dijegu, saopštile su lokalne vlasti, dok je još jedno dete ranjeno.

 

Svijet 17.11.2019 | 08:31
Otac izrešetao ženu i djecu, pa presudio sebi
Policija je pronašla muškarca (31), ženu (29) i tri dečaka - starosti 9, 5 i 3 godine - mrtve sa očiglednim ranama od metaka, rekao je poručnik Met Dobs iz policijske uprave San Dijego. Prema njegovim rečima, ranjen je još jedan dečak (11) i on se nalazi na operaciji.
 
Sumnja se da je otac pucao u suprugu i četvoro dece, a zatim presudio sebi. Hororu u porodičnoj kući prethodila je svađa supružnika, koji u poslednje vreme nisu živeli zajedno.

Lokalna televizijska stanica saopštila je da su žrtve pronađene u stambenom kvartu Paradajz Hils.

Policija je dobila anonimnu dojavu i odmah krenula na lice mesta, a u međuvremenu je usledio još jedan poziv u pomoć iz komšiluka. Tada se začuo i pucanj.

(Blic)

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Sa strane

17.11.2019 09:36

USA građani samo prepisuju politiku svoje vlade - konflikte rešavaju silom i ubistvima. Najčešće onih koji nisu ništa krivi i koji ne mogu da se brane.

ODGOVORITE
Name

Драган Кичић

17.11.2019 10:45

Једнога дана кад Додик не буде на власти и ова Биљана и многи новинари РТРС а биће спомињани у негативном контексту као примјер лошег новинарства ..Жао ми је што РТРС овако извјештава о опозицији као издајницима ипак је тај СДС створио са народом РС а први предсједник СДС а Караџић робија због стварања РС...

ODGOVORITE