Фотографисао јелена с три рога!

Не, није фотошоп фотографије које видите (доле у тексту) су праве! Американац Стеве Линдберг из Мичигена фотографисао је јелена са три рога! Стив је изашао испред своје куће у Мицхигану како би фотографисао природу али није ни слутио да ће направити фотографију необичног јелена који има три рога.

Занимљивости 17.11.2019 | 13:00
Фотографисао јелена с три рога!
Стив од 2012. године сваки дан поставља фотографије дивљих животиња из свог родног места.

Тог дана није био оптимистичан да ће успети "ухватити" неку од животиња због врло ниских температура, па је био врло срећан  када је угледао видру како једе рибу на леду.

"Помислио сам како ипак имам фотографију дана. Али када сам се враћао у возило са својим псом приметио сам јелена који чудно изгледа.



Имао сам хиљаде фотографија јелена, али одмах сам препознао да је овај јелен баш необичан јер ми је био хаос на глави", испричао је Линдберг медијима у САД.

Направио је неколико фотографија и отишао је кући. Када је постављао фотографије уочио је да јелен има три рога. Фотографија је одмах постала вирална и добила стотине коментара.



Ветеринар Стеве Едwардс казао је како је ово један у милион случајева међу јеленима, односно да јелен има три рога!

Како то обично буде на друштвеним мрежама, нису све реакције биле позитивне, а неки су га оптужили да је едитовао односно фортошопирао фотографију. Поставио је и остале фотографије како би их демантовао те наводе оних који не верују

Локацију на којој је фотографисао јелена није желио открити како би спречио некога да улови јелена те га је тако заштито,

Извор:Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар