Fotografisao jelena s tri roga!

Ne, nije fotošop fotografije koje vidite (dole u tekstu) su prave! Amerikanac Steve Lindberg iz Mičigena fotografisao je jelena sa tri roga! Stiv je izašao ispred svoje kuće u Michiganu kako bi fotografisao prirodu ali nije ni slutio da će napraviti fotografiju neobičnog jelena koji ima tri roga.

Zanimljivosti 17.11.2019 | 13:00
Fotografisao jelena s tri roga!
Stiv od 2012. godine svaki dan postavlja fotografije divljih životinja iz svog rodnog mesta.

Tog dana nije bio optimističan da će uspeti "uhvatiti" neku od životinja zbog vrlo niskih temperatura, pa je bio vrlo srećan  kada je ugledao vidru kako jede ribu na ledu.

"Pomislio sam kako ipak imam fotografiju dana. Ali kada sam se vraćao u vozilo sa svojim psom primetio sam jelena koji čudno izgleda.



Imao sam hiljade fotografija jelena, ali odmah sam prepoznao da je ovaj jelen baš neobičan jer mi je bio haos na glavi", ispričao je Lindberg medijima u SAD.

Napravio je nekoliko fotografija i otišao je kući. Kada je postavljao fotografije uočio je da jelen ima tri roga. Fotografija je odmah postala viralna i dobila stotine komentara.



Veterinar Steve Edwards kazao je kako je ovo jedan u milion slučajeva među jelenima, odnosno da jelen ima tri roga!

Kako to obično bude na društvenim mrežama, nisu sve reakcije bile pozitivne, a neki su ga optužili da je editovao odnosno fortošopirao fotografiju. Postavio je i ostale fotografije kako bi ih demantovao te navode onih koji ne veruju

Lokaciju na kojoj je fotografisao jelena nije želio otkriti kako bi sprečio nekoga da ulovi jelena te ga je tako zaštito,

Izvor:Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar