Крвави обрачун због дјевојке у Јагодини

Полиција је ухапсила три особе из Јагодине и Београда због пуцњаве и физичког обрачуна у ком је једна особа задобила тешке телесне повреде.

Србија 16.11.2019 | 18:20
Крвави обрачун због дјевојке у Јагодини
Како пише портал Централмедиа, до обрачуна је дошло због девојке. Наиме, око ње су се посвађали бивши и садашњи момак, сви из Београда. 

Како преноси овај портал, бивши младић фаталне девојке дошао је наоружан пиштољем и покушао је да "заустави" њеног садашњег младића хицима из пиштоља. Ова драма одиграла се у Јагодини у Синђелићевој, а потом и у Улици Станоја Главаша.

Како преноси локални портал, док је младић пуцао улицом је наишао други аутомобил у ком су била два Јагодинца. Наоружани Београђанин им је пришао, и кроз спуштено стакло на прозору прислонио цев пиштоља на чело сувозача и наредио му да изађу из возила!

Јагодинци су, како су касније испричали полицајцима, мислили да пиштољ није прави те су момку рекли да баци оружје и да се обрачунају "фер". Београђанин је насрнуо на младиће и том приликом задобио тешке телесне повреде. У тучи су му младићи из Јагодине отели и оружје. 

Два младића из Јагодине убрзо су ухапшена због наношења тешких телесних повреда, а наоружани Београнин због кршења више закона о држању оружја, угрожавања сигурности и изазивања опште опасности!

(Курир) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милан

16.11.2019 18:32

Све више луда на овом балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ставра

16.11.2019 19:43

Цовјек уперио пистољ и натјерао их да изадју из аута.Они му га отели и налупали га и сад они криви несто.Ста су требали?

ОДГОВОРИТЕ