Krvavi obračun zbog djevojke u Jagodini

Policija je uhapsila tri osobe iz Jagodine i Beograda zbog pucnjave i fizičkog obračuna u kom je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Srbija 16.11.2019 | 18:20
Krvavi obračun zbog djevojke u Jagodini
Kako piše portal Centralmedia, do obračuna je došlo zbog devojke. Naime, oko nje su se posvađali bivši i sadašnji momak, svi iz Beograda. 

Kako prenosi ovaj portal, bivši mladić fatalne devojke došao je naoružan pištoljem i pokušao je da "zaustavi" njenog sadašnjeg mladića hicima iz pištolja. Ova drama odigrala se u Jagodini u Sinđelićevoj, a potom i u Ulici Stanoja Glavaša.

Kako prenosi lokalni portal, dok je mladić pucao ulicom je naišao drugi automobil u kom su bila dva Jagodinca. Naoružani Beograđanin im je prišao, i kroz spušteno staklo na prozoru prislonio cev pištolja na čelo suvozača i naredio mu da izađu iz vozila!

Jagodinci su, kako su kasnije ispričali policajcima, mislili da pištolj nije pravi te su momku rekli da baci oružje i da se obračunaju "fer". Beograđanin je nasrnuo na mladiće i tom prilikom zadobio teške telesne povrede. U tuči su mu mladići iz Jagodine oteli i oružje. 

Dva mladića iz Jagodine ubrzo su uhapšena zbog nanošenja teških telesnih povreda, a naoružani Beogranin zbog kršenja više zakona o držanju oružja, ugrožavanja sigurnosti i izazivanja opšte opasnosti!

(Kurir) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Milan

16.11.2019 19:32

Sve više luda na ovom balkanu.

ODGOVORITE
Name

Stavra

16.11.2019 20:43

Covjek uperio pistolj i natjerao ih da izadju iz auta.Oni mu ga oteli i nalupali ga i sad oni krivi nesto.Sta su trebali?

ODGOVORITE