Полиција „отријезнила“ возача, бициклисту и пјешака

Службеници Полисијске станице  Србац синоћ су ухапсили једног возача, бициклисту и пјешака  код којих је утвредјено недозвољено присуство алкохола у организму.

Република Српска 15.11.2019 | 16:53
Полиција „отријезнила“ возача, бициклисту и пјешака
Према саопштењу Полицијске управе Градишка,  синоћ око 20 часова ухапшен је возач (48) из Српца  који је  у организму имао 2,56 промила алкохола. У исто вријеме  ухапшен је и пјешак Т. Т., такодје из Српца,  код кога је утврдјено  2,40 процената алкохола у организму.

Исте вечери  око 22,30 часова полиција је ухапсила и бициклисту З.С.  из Српца, који је био нешто тријезнији, имао је „само“ 1,5 процената алкохола у организму, наводи  се у саопштењу Полицијске управе Градишка.

Сва три пијана лица у складу са законом  приведена су у Полицијску станицу Србац, одакле су након „тријежњења“, пуштени на слободу  уз, свакако, прекршане пријаве због  кршења Закона о  основама безбједности саобраћаја на путевима БиХ. У Српцу је појачана контрола  свих учесника  у саобраћају и предузимају превентивне мјере, али и санкционишу они који  угрожавају  безбједност у саобраћају.

(БН/С.К.)

Коментари / 0

Оставите коментар