Policija „otrijeznila“ vozača, biciklistu i pješaka

Službenici Polisijske stanice  Srbac sinoć su uhapsili jednog vozača, biciklistu i pješaka  kod kojih je utvredjeno nedozvoljeno prisustvo alkohola u organizmu.

Republika Srpska 15.11.2019 | 16:53
Policija „otrijeznila“ vozača, biciklistu i pješaka
Prema saopštenju Policijske uprave Gradiška,  sinoć oko 20 časova uhapšen je vozač (48) iz Srpca  koji je  u organizmu imao 2,56 promila alkohola. U isto vrijeme  uhapšen je i pješak T. T., takodje iz Srpca,  kod koga je utvrdjeno  2,40 procenata alkohola u organizmu.

Iste večeri  oko 22,30 časova policija je uhapsila i biciklistu Z.S.  iz Srpca, koji je bio nešto trijezniji, imao je „samo“ 1,5 procenata alkohola u organizmu, navodi  se u saopštenju Policijske uprave Gradiška.

Sva tri pijana lica u skladu sa zakonom  privedena su u Policijsku stanicu Srbac, odakle su nakon „triježnjenja“, pušteni na slobodu  uz, svakako, prekršane prijave zbog  kršenja Zakona o  osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH. U Srpcu je pojačana kontrola  svih učesnika  u saobraćaju i preduzimaju preventivne mjere, ali i sankcionišu oni koji  ugrožavaju  bezbjednost u saobraćaju.

(BN/S.K.)

Komentari / 0

Ostavite komentar