Шаровић у дилеми: Да ли сада ићи на сједницу ПД

Шаровић је казао да ће са партнерима процијенити да ли треба ићи са сједницом коју су иницирали.

Босна и Херцеговина 15.11.2019 | 14:08
Шаровић у дилеми: Да ли сада ићи на сједницу ПД
„Из данашње реакције СНСД-а јасно је да смо били у праву. Чим им је отпала могућност блокаде Парламента ради ускостраначких интереса, дају имена чланова комисије. Али наша иницијатива за измјену Пословника није се односила само за овај случај већ за сваку будућу сличну ситуацију“ – казао је предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић.

Шаровић је казао да ће са партнерима процијенити да ли треба ићи са сједницом коју су иницирали.

"Прво ћемо се консултовати са онима који су дали подршку овој иницијативи како би се у потпуности осигурали од било какве блокаде у будућности. Ово није иницијатива само за овај случај, већ и за све у будућности. Намјере су нам чисте, конкретне и поштене. Нећемо сами доносити одлуке већ кроз консултације са широм групацијом посланика који нису омеђени страначким коалицијама", казао је Шаровић додавши како практично има 27 руку за подршку тој иницијативи, сапштено је из СДС-а.

(БН)

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Дзоо

15.11.2019 13:10

Капа до пода господине Саровиц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

15.11.2019 13:31

Прави је шароња, све ће продати да буде прихваћен у техерану !

Name

@рере пејина унука ре Милан

15.11.2019 13:48

Хало без Техерана нема ММФ,и да не набрајам, кредита ,лове..........РС нема без БИХ како ти није јасноРС није држава нема самосталан присупт финансијама кредитима................

Name

Ре Милан

15.11.2019 16:09

На жељезници данас се изасипа гориво у резервар ХИФА груп, мој Милане зелена јабуко ухљебска све су зезнулу , да некажем нешто горе па им помаже најача фирма у БИХ из тог твог мрског Техерана.

Name

Дуле

15.11.2019 16:27

Миле уштројио Шароњу

Name

Ре

15.11.2019 13:31

МД је умислио да је он РС и да сви морају да слусају њега . Он каже : РС неће у НАТО , а Срби из Србије и из РС масовно се исељавају у НАТО државе ! Кога онда он представља ? Ко му даје легитимитет да тако се постави? Зашто не распише референдум на нивоу РС па нек чује шта народ жели? Је су ли за прошлост или за будућност ? Јер улазак у НАТО је неименован . НАТО је већ у БиХ у свим сегментима живота како политичке тако и војне. Па Руси су зажмирили кад је Србија бомбардована а сад сконтајте како би по омјеру било са РС? Не мислим на бомбардовање али могу уништит комплетну РС без метка за пар сати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

15.11.2019 13:52

Мој Милане, ја'уко са гране. Пази дате неубоде Јаблан. Шаровић је за оне твоје Рудоње људина, разбио их је овим предлогом к'о дјете звечку.

Name

Ре Ре

15.11.2019 22:24

Додик се јесте поставио да је он РС, и често лупа глупости. Али не по овом питању. Србија је јасно рекла да неће у НАТО, и за то има бар 85% подршке грађана. Одакле ти идеја би у Српској било другачије? И та логика хајде да се прикључимо онима који су нас убијали радије него онима који нас нису могли да нас заштите је невјероватно глупа. Дакле, нема проблема за референдум, по таквим питањима би и морао да буде.

Name

Неутралан

15.11.2019 13:42

Срамота је поредити овог истинског борца за права Срба и осталих грађана БиХ,са човјеком који је страни пелцер усађен међу нас,да уништи све добро и да се обогати на јаду ових богаља.Успио је то Милорад,а вама Шаровићу желим пуно сраће у нади да ће стадо ситнозубих схватити ко ради против Срба и окренути се будућности.Неможе још дуго,за оправдање политичког краха,за све бити крив Бакир и Сарајево и неће се моћи више злоуптребљавати Српство у функцији србовања.Ваљда ће Срби схватити да од мржње другог и другаћијег могу само добити лоше.ХИСТОРИЈА ЕСТ МАГИСТРА ВИТА.Паметан ово разумије и зна шта то значи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

15.11.2019 13:49

Измијенити пословник и за деблокаду Дома народа дакле другог дома да не може удбашка камарила Средоје Новић и Шпирић да блокирају својим гласовима. И затим кренути већ сада на зиму у припрему новог закона о изборима. Тај закон донијети прије расписивања локалних избора увођење скенирања гласачких листића, увођење видео надзора и остале техничке могућности и онда нека се Додик и и Човић поздраве са крађом гласова на локалним изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са

15.11.2019 14:11

само скенирање избора не дозволити крадју и намјестање али народ нестаје бјези од овог зла мало касно за народ

Name

Душан

15.11.2019 15:56

Коначно да прораде инстутуције и да нам БиХ иде напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е свака цаст!

15.11.2019 16:28

Вама и партнерима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милаб

15.11.2019 17:09

Цијеним све што господин Шаровић ради. Само напријед. Само преко власти у заједницким институцијама, мозе се срусити и ово зло у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

15.11.2019 20:45

Наравно да цете ици корак даље Господине Саровиц .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миромо

15.11.2019 21:27

Свака ти част Шаровићу само настави се борити против насилне и лоповске политике СНСД

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико никановиц

17.11.2019 11:23

Иницирати сједницу и не ици на њу, не разумијем поенту? Покренути несто и добити прилику да се то спроведе па онда реци, не знам, мозда цемо ици а мозда нецемо, па гдје је ту одговорност покретања иницијативе? Имати прилику показати "зубе" на политицкој сцени а ту прилику не ухватити за рогове је неразумљиво? Осим ако се цовјек није сигуран у оно сто ради и само блефира. Не ваља ако снсд не именује људе на те функције, па се покреце иницијатива, сада снсд именује људе на те функције и сада опет не ваља. Па прегласајте их тамо па ви посаљите људе на те функције а они нека гледају у празно.

ОДГОВОРИТЕ