Šarović u dilemi: Da li sada ići na sjednicu PD

Šarović je kazao da će sa partnerima procijeniti da li treba ići sa sjednicom koju su inicirali.

Bosna i Hercegovina 15.11.2019 | 14:08
Šarović u dilemi: Da li sada ići na sjednicu PD
„Iz današnje reakcije SNSD-a jasno je da smo bili u pravu. Čim im je otpala mogućnost blokade Parlamenta radi uskostranačkih interesa, daju imena članova komisije. Ali naša inicijativa za izmjenu Poslovnika nije se odnosila samo za ovaj slučaj već za svaku buduću sličnu situaciju“ – kazao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović.

Šarović je kazao da će sa partnerima procijeniti da li treba ići sa sjednicom koju su inicirali.

"Prvo ćemo se konsultovati sa onima koji su dali podršku ovoj inicijativi kako bi se u potpunosti osigurali od bilo kakve blokade u budućnosti. Ovo nije inicijativa samo za ovaj slučaj, već i za sve u budućnosti. Namjere su nam čiste, konkretne i poštene. Nećemo sami donositi odluke već kroz konsultacije sa širom grupacijom poslanika koji nisu omeđeni stranačkim koalicijama", kazao je Šarović dodavši kako praktično ima 27 ruku za podršku toj inicijativi, sapšteno je iz SDS-a.

(BN)

Komentari / 17

Ostavite komentar
Name

Dzoo

15.11.2019 13:10

Kapa do poda gospodine Sarovic!

ODGOVORITE
Name

Милан

15.11.2019 13:31

Прави је шароња, све ће продати да буде прихваћен у техерану !

Name

@rere pejina unuka re Milan

15.11.2019 13:48

Halo bez Teherana nema MMF,i da ne nabrajam, kredita ,love..........RS nema bez BIH kako ti nije jasnoRS nije država nema samostalan prisupt finansijama kreditima................

Name

Ре Милан

15.11.2019 16:09

На жељезници данас се изасипа гориво у резервар ХИФА груп, мој Милане зелена јабуко ухљебска све су зезнулу , да некажем нешто горе па им помаже најача фирма у БИХ из тог твог мрског Техерана.

Name

Dule

15.11.2019 16:27

Mile uštrojio Šaronju

Name

Re

15.11.2019 13:31

MD je umislio da je on RS i da svi moraju da slusaju njega . On kaže : RS neće u NATO , a Srbi iz Srbije i iz RS masovno se iseljavaju u NATO države ! Koga onda on predstavlja ? Ko mu daje legitimitet da tako se postavi? Zašto ne raspiše referendum na nivou RS pa nek čuje šta narod želi? Je su li za prošlost ili za budućnost ? Jer ulazak u NATO je neimenovan . NATO je već u BiH u svim segmentima života kako političke tako i vojne. Pa Rusi su zažmirili kad je Srbija bombardovana a sad skontajte kako bi po omjeru bilo sa RS? Ne mislim na bombardovanje ali mogu uništit kompletnu RS bez metka za par sati.

ODGOVORITE
Name

BL

15.11.2019 13:52

Moj Milane, ja'uko sa grane. Pazi date neubode Jablan. Šarović je za one tvoje Rudonje ljudina, razbio ih je ovim predlogom k'o djete zvečku.

Name

Re Re

15.11.2019 22:24

Dodik se jeste postavio da je on RS, i često lupa gluposti. Ali ne po ovom pitanju. Srbija je jasno rekla da neće u NATO, i za to ima bar 85% podrške građana. Odakle ti ideja bi u Srpskoj bilo drugačije? I ta logika hajde da se priključimo onima koji su nas ubijali radije nego onima koji nas nisu mogli da nas zaštite je nevjerovatno glupa. Dakle, nema problema za referendum, po takvim pitanjima bi i morao da bude.

Name

Neutralan

15.11.2019 13:42

Sramota je porediti ovog istinskog borca za prava Srba i ostalih građana BiH,sa čovjekom koji je strani pelcer usađen među nas,da uništi sve dobro i da se obogati na jadu ovih bogalja.Uspio je to Milorad,a vama Šaroviću želim puno sraće u nadi da će stado sitnozubih shvatiti ko radi protiv Srba i okrenuti se budućnosti.Nemože još dugo,za opravdanje političkog kraha,za sve biti kriv Bakir i Sarajevo i neće se moći više zlouptrebljavati Srpstvo u funkciji srbovanja.Valjda će Srbi shvatiti da od mržnje drugog i drugaćijeg mogu samo dobiti loše.HISTORIJA EST MAGISTRA VITA.Pametan ovo razumije i zna šta to znači.

ODGOVORITE
Name

Tako je

15.11.2019 13:49

Izmijeniti poslovnik i za deblokadu Doma naroda dakle drugog doma da ne može udbaška kamarila Sredoje Nović i Špirić da blokiraju svojim glasovima. I zatim krenuti već sada na zimu u pripremu novog zakona o izborima. Taj zakon donijeti prije raspisivanja lokalnih izbora uvođenje skeniranja glasačkih listića, uvođenje video nadzora i ostale tehničke mogućnosti i onda neka se Dodik i i Čović pozdrave sa krađom glasova na lokalnim izborima.

ODGOVORITE
Name

Sa

15.11.2019 14:11

samo skeniranje izbora ne dozvoliti kradju i namjestanje ali narod nestaje bjezi od ovog zla malo kasno za narod

Name

Dušan

15.11.2019 15:56

Konačno da prorade instutucije i da nam BiH ide naprijed.

ODGOVORITE
Name

E svaka cast!

15.11.2019 16:28

Vama i partnerima.

ODGOVORITE
Name

Milab

15.11.2019 17:09

Cijenim sve što gospodin Šarović radi. Samo naprijed. Samo preko vlasti u zajednickim institucijama, moze se srusiti i ovo zlo u Republici Srpskoj.

ODGOVORITE
Name

istina

15.11.2019 20:45

Naravno da cete ici korak dalje Gospodine Sarovic .

ODGOVORITE
Name

Miromo

15.11.2019 21:27

Svaka ti čast Šaroviću samo nastavi se boriti protiv nasilne i lopovske politike SNSD

ODGOVORITE
Name

niko nikanovic

17.11.2019 11:23

Inicirati sjednicu i ne ici na nju, ne razumijem poentu? Pokrenuti nesto i dobiti priliku da se to sprovede pa onda reci, ne znam, mozda cemo ici a mozda necemo, pa gdje je tu odgovornost pokretanja inicijative? Imati priliku pokazati "zube" na politickoj sceni a tu priliku ne uhvatiti za rogove je nerazumljivo? Osim ako se covjek nije siguran u ono sto radi i samo blefira. Ne valja ako snsd ne imenuje ljude na te funkcije, pa se pokrece inicijativa, sada snsd imenuje ljude na te funkcije i sada opet ne valja. Pa preglasajte ih tamo pa vi posaljite ljude na te funkcije a oni neka gledaju u prazno.

ODGOVORITE