МУП РС: Ухапшено више лица због дроге

- На подручју Бањалуке, Градишке и Приједора у току су претреси на више локација, а неколико лица је ухапшено због неовлаштене производње и промета опојних дрога, рекла је Срни Начелник Одјељење за односе са јавношћу Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске Мирна Миљановић.

Република Српска 15.11.2019 | 08:25
МУП РС: Ухапшено више лица због дроге
Миљановићева је нагласила да припадници Управе за организовани и тешки криминалитет у сарадњи са Полицијском управом Градишка, а уз асистенцију полицијских управа Бањалука и Приједор спроводе оперативну акцију кодног назива "Мерлин 2".

"Акција је усмјерена на разбијање организоване криминалне групе која се бавила неовлаштеном производњом и прометом опојних дрога на подручју Бањалуке, Градишке и Приједора", нагласила је МИљановићева.

Она је навела да су у току претреси на више локација на подручју ова три града, док је више лица лишено слободе.

Акција се спроводи под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука.



(БН/Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Скептик

15.11.2019 07:57

Чуј," Начелник Одјељење за односе са јавношћу". Ако је она начелник то значи да у том одјељењу има још радника потчињених њој. Стварно, колико има запослених у Одјељењу за односе са јавношћу ? Која све радна мјеста имају и шта они сви ту раде? Шта имају од школе? Какве дипломе имају?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

15.11.2019 09:28

Браво за коментар! Одјељење би требало да има два или више одсјека што би значило исто толико шефова, па бар по два-три извршиоца итд. Од школе имају црвену партијску књижицу сигурно, а остало није битно.

Name

Кад размислис,

15.11.2019 09:32

то су оних 55000 бурлиних подписника у БЛуци. Накаци га на дрзавне јасле, осталима прасица и јањица, бирацке листице стампа стампарија под бурлином сапом...

Name

Биби

15.11.2019 09:50

Једино у Зворнику нема дроге

ОДГОВОРИТЕ