MUP RS: Uhapšeno više lica zbog droge

- Na području Banjaluke, Gradiške i Prijedora u toku su pretresi na više lokacija, a nekoliko lica je uhapšeno zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga, rekla je Srni Načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske Mirna Miljanović.

Republika Srpska 15.11.2019 | 08:25
MUP RS: Uhapšeno više lica zbog droge
Miljanovićeva je naglasila da pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa Policijskom upravom Gradiška, a uz asistenciju policijskih uprava Banjaluka i Prijedor sprovode operativnu akciju kodnog naziva "Merlin 2".

"Akcija je usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga na području Banjaluke, Gradiške i Prijedora", naglasila je MIljanovićeva.

Ona je navela da su u toku pretresi na više lokacija na području ova tri grada, dok je više lica lišeno slobode.

Akcija se sprovodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.



(BN/Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Skeptik

15.11.2019 07:57

Čuj," Načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću". Ako je ona načelnik to znači da u tom odjeljenju ima još radnika potčinjenih njoj. Stvarno, koliko ima zaposlenih u Odjeljenju za odnose sa javnošću ? Koja sve radna mjesta imaju i šta oni svi tu rade? Šta imaju od škole? Kakve diplome imaju?

ODGOVORITE
Name

Milenko

15.11.2019 09:28

Bravo za komentar! Odjeljenje bi trebalo da ima dva ili više odsjeka što bi značilo isto toliko šefova, pa bar po dva-tri izvršioca itd. Od škole imaju crvenu partijsku knjižicu sigurno, a ostalo nije bitno.

Name

Kad razmislis,

15.11.2019 09:32

to su onih 55000 burlinih podpisnika u BLuci. Nakaci ga na drzavne jasle, ostalima prasica i janjica, biracke listice stampa stamparija pod burlinom sapom...

Name

Bibi

15.11.2019 09:50

Jedino u Zvorniku nema droge

ODGOVORITE