Адил одржао концерт у Сава центру, бројне колеге га подржале!

Познати певач Адил Максутовић одржао је успешан концерт у београдском "Сава центру". Међу публиком било је пуно познатих личности које су уживале у овом музичком спектаклу.

Забава 15.11.2019 | 11:00
Адил одржао концерт у Сава центру, бројне колеге га подржале!
Популарни певач је својим концертом направио прави спектакл и најавио јос један наступ за 2. децембар. Адил је почео с песмом "Лаку ноћ", а након прве нумере поздравио је публику и са њима поделио радосне вести.

- Добро вече, Београде! Добро вече, Сава центар! Хвала пуно. Након две године на истом месту. Пуно ми је срце. Морам да вам одам једну тајну. Још пре 10 дана сам наговарао мог менаџера: "'Ајде да отворимо јос један "Сава центар"...Данас могу слободно да казем други концерт смо отворили. 2. децембра це бити јос један Сава Центар!- рекао је Адил.

Певач је затим отпевао емотивну баладу "Моје си небо", а присутни су певали у глас, а публика га је наградила великим аплаузом.

Адил је својом емоцијом запалио Сава Центар, а присутни су узивали у свакој песми.



На концерту популарног певача уживали су Александра и Филип Живојиновић, Мелина Џиновић, Слађа Алегро, Александра Младеновић, Саша Видић, Соња Вуксановић, Ненад Маринковић Гастоз као и многи други.



Ђани је на концерт колеге дошао са супругом Слађом.



Поред бројних колега биле су ту и глумице Софија Рајовић и Драгана Мићаловић.

 
Док је супруга Ана Рамадановски из првих редова пратила концерт свог мужа Адила.



Извор: Телеграф.рс Фото:АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар