Adil održao koncert u Sava centru, brojne kolege ga podržale!

Poznati pevač Adil Maksutović održao je uspešan koncert u beogradskom "Sava centru". Među publikom bilo je puno poznatih ličnosti koje su uživale u ovom muzičkom spektaklu.

Zabava 15.11.2019 | 11:00
Adil održao koncert u Sava centru, brojne kolege ga podržale!
Popularni pevač je svojim koncertom napravio pravi spektakl i najavio jos jedan nastup za 2. decembar. Adil je počeo s pesmom "Laku noć", a nakon prve numere pozdravio je publiku i sa njima podelio radosne vesti.

- Dobro veče, Beograde! Dobro veče, Sava centar! Hvala puno. Nakon dve godine na istom mestu. Puno mi je srce. Moram da vam odam jednu tajnu. Još pre 10 dana sam nagovarao mog menadžera: "'Ajde da otvorimo jos jedan "Sava centar"...Danas mogu slobodno da kazem drugi koncert smo otvorili. 2. decembra ce biti jos jedan Sava Centar!- rekao je Adil.

Pevač je zatim otpevao emotivnu baladu "Moje si nebo", a prisutni su pevali u glas, a publika ga je nagradila velikim aplauzom.

Adil je svojom emocijom zapalio Sava Centar, a prisutni su uzivali u svakoj pesmi.



Na koncertu popularnog pevača uživali su Aleksandra i Filip Živojinović, Melina Džinović, Slađa Alegro, Aleksandra Mladenović, Saša Vidić, Sonja Vuksanović, Nenad Marinković Gastoz kao i mnogi drugi.



Đani je na koncert kolege došao sa suprugom Slađom.



Pored brojnih kolega bile su tu i glumice Sofija Rajović i Dragana Mićalović.

 
Dok je supruga Ana Ramadanovski iz prvih redova pratila koncert svog muža Adila.



Izvor: Telegraf.rs Foto:ATA images

Komentari / 0

Ostavite komentar