Ухапшен са дрогом у вриједности од 5 милиона евра

Младен Новаковић (37), звани Тоцило, из Амерића код Младеновца ухапшен је јутрос у полицијској акцији у којој је заплијењено 77 килограма хероина.

Србија 14.11.2019 | 16:44
Ухапшен са дрогом у вриједности од 5 милиона евра
Тоцило је од раније познат по бројним кривичним дјелима.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је ова акција МУП наставак сјајних резултата и бескомпромисне борбе против трговине наркотицима.

– Вриједност заплијењених наркотика процјењује се на више од 5.000.000 евра, а полиција је током ове акције одузела и више скупоцјених аутомобила – изјавио је потпредсједник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Наиме, како је МУП саопштио, са 77 кила хероина и пола килограма кокаина, ухапшени су вођа криминалне групе М. Н. (36) и чланови С. Н. (36) и В. Ц. (53) због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Приликом претреса осумњичених, као и више локација које су користили на територији Београда, пронађена је дрога чија се вриједност процјењује на око 5.000.000 евра. 

Како се сумња, ова организована криминална група је у претходном периоду дрогу набављала из Турске, а потом је дистрибуисала широм Србије. Полиција је у овој акцији заплијенила и више скупоцјених аутомобила и мотицикл.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Тужилаштву за организовани криминал.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бањалуцанин

14.11.2019 16:07

Бања лука је чиста нема криминалаца нема дилера нема крупних дилера нема ниста ходаш слободно можеш радити чим год дивљи запад.

ОДГОВОРИТЕ