Цецина снајка направила гала прославу девојачке вечери!

Богдана Родић, која ће ускоро постати госпођа Ражнатовић, будући да ће се она и Вељко венчати 24. новембра, прославила је девојачко вече, које је почело у раним поподневним сатима.

Забава 14.11.2019 | 11:00
Цецина снајка направила гала прославу девојачке вечери!
Вељкова будућа супруга је у благословеном стању, а журку је заједно са Анастасијом, сестрама и другарицама започела у лимузини. Док су остале лепотице биле у белим свиленим огртачима, Богдана је на себи имала розе огртач, па многи нагађају како носи женско дете. Или јој је, пак, то само омиљена боја, као и многим припадницама нежнијег пола.

После лимузине, девојачко вече настављено је у кући, где је Богдану дочекало велико изненађење у виду балона, цвећа, хране, украса, свећа, али и живе музике.



Великим словима исписано је "бриде". Будућа госпођа Ражнатовић се веома обрадовала, умало и расплакала, а Анастасија јој је поручила да је принцеза и да има најлепшу снајку на свету.



Девојачко вече будуће снајке никако није могло да прође без Цециних песама, а један од највећих хитова запевала је управо њена ћерка.



Анастасија Ражнатовић се латила микрофона усред гала прославе и подигла атмосферу на виши ниво уз "Лепи громе мој", коју су сви присутни певали углас заједно са њом.



Забава је потрајала до дубоко у ноћ.

(агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар