Cecina snajka napravila gala proslavu devojačke večeri!

Bogdana Rodić, koja će uskoro postati gospođa Ražnatović, budući da će se ona i Veljko venčati 24. novembra, proslavila je devojačko veče, koje je počelo u ranim popodnevnim satima.

Zabava 14.11.2019 | 11:00
Cecina snajka napravila gala proslavu devojačke večeri!
Veljkova buduća supruga je u blagoslovenom stanju, a žurku je zajedno sa Anastasijom, sestrama i drugaricama započela u limuzini. Dok su ostale lepotice bile u belim svilenim ogrtačima, Bogdana je na sebi imala roze ogrtač, pa mnogi nagađaju kako nosi žensko dete. Ili joj je, pak, to samo omiljena boja, kao i mnogim pripadnicama nežnijeg pola.

Posle limuzine, devojačko veče nastavljeno je u kući, gde je Bogdanu dočekalo veliko iznenađenje u vidu balona, cveća, hrane, ukrasa, sveća, ali i žive muzike.



Velikim slovima ispisano je "bride". Buduća gospođa Ražnatović se veoma obradovala, umalo i rasplakala, a Anastasija joj je poručila da je princeza i da ima najlepšu snajku na svetu.



Devojačko veče buduće snajke nikako nije moglo da prođe bez Cecinih pesama, a jedan od najvećih hitova zapevala je upravo njena ćerka.



Anastasija Ražnatović se latila mikrofona usred gala proslave i podigla atmosferu na viši nivo uz "Lepi grome moj", koju su svi prisutni pevali uglas zajedno sa njom.



Zabava je potrajala do duboko u noć.

(agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar