Радник из БН представио новог тренера

Након што је Младен Жижовић прешао у Зрињски, управа клуба је на мјесто новог Шефа стручног таба поставила Слободана Старчевића (48), који је са успјехом радио у Борцу из Бањалуке, Крупе и Тузла ситy. Старчевић је данас представљен фудбалској јавности у новој улози, а одрадио је и први тренинг са екипом.

Фудбал 12.11.2019 | 15:05
Радник из БН представио новог тренера
Није било дилеме када су ме позвали из ФК Радник. Предсједник Младен Крстајић упутио је позив који се не одбија. Веома брзо смо се договорили јер су се и моје амбиције и амбиције Радника поклопили.

Свјестан сам у какву сам средину дошао, да су навијачи у Бијељини научили на високе домете, тако да ћу сигурно наставити тамо гдје је мој колега Жижовић стао, рекао је нови тренер Рдника, Слободан Старчевић.

Старчевић је тренер који одлично познаје прилике у Премијер лиги БиХ, а једним бројем играча радио је у претходном периоду, тако да му неће бити тешко да се уклопи у екипу Радика.

"Циљеви остају исти који су били и док је тренер био мој колега Жижовић. Ја имам обичај да кажем да је основни циљ опстанак а он се најбоље остварује када сте на првом мјесту. Тренутно Радник има подједнако квалитетну екипу са Сарајевом, Жељезничаром, Зрињским и Борцом, ових пет екипе ће одлучивати о титули првака БиХ. Не видим разлог зашто не бисмо, уз мало спортске среће, били на крају и први, оптимиста је Старчевић.

Тренутно ће у стручном штабу екипе остати досадашњи помоћници а стручном штабу прикључио се и Душко Стајић, а током зимске паузе Старчевић је планирао и одређене промјене у стручном штабу.

Уговор са Слободаном Старчевићем потписан је до краја ове сезоне.



(БН/дешавањаубијељини)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ИКТ Бања Лука

12.11.2019 21:51

Поздрав, некадашњем радном колеги!

ОДГОВОРИТЕ