Radnik iz BN predstavio novog trenera

Nakon što je Mladen Žižović prešao u Zrinjski, uprava kluba je na mjesto novog Šefa stručnog taba postavila Slobodana Starčevića (48), koji je sa uspjehom radio u Borcu iz Banjaluke, Krupe i Tuzla sity. Starčević je danas predstavljen fudbalskoj javnosti u novoj ulozi, a odradio je i prvi trening sa ekipom.

Fudbal 12.11.2019 | 15:05
Radnik iz BN predstavio novog trenera
Nije bilo dileme kada su me pozvali iz FK Radnik. Predsjednik Mladen Krstajić uputio je poziv koji se ne odbija. Veoma brzo smo se dogovorili jer su se i moje ambicije i ambicije Radnika poklopili.

Svjestan sam u kakvu sam sredinu došao, da su navijači u Bijeljini naučili na visoke domete, tako da ću sigurno nastaviti tamo gdje je moj kolega Žižović stao, rekao je novi trener Rdnika, Slobodan Starčević.

Starčević je trener koji odlično poznaje prilike u Premijer ligi BiH, a jednim brojem igrača radio je u prethodnom periodu, tako da mu neće biti teško da se uklopi u ekipu Radika.

"Ciljevi ostaju isti koji su bili i dok je trener bio moj kolega Žižović. Ja imam običaj da kažem da je osnovni cilj opstanak a on se najbolje ostvaruje kada ste na prvom mjestu. Trenutno Radnik ima podjednako kvalitetnu ekipu sa Sarajevom, Željezničarom, Zrinjskim i Borcom, ovih pet ekipe će odlučivati o tituli prvaka BiH. Ne vidim razlog zašto ne bismo, uz malo sportske sreće, bili na kraju i prvi, optimista je Starčević.

Trenutno će u stručnom štabu ekipe ostati dosadašnji pomoćnici a stručnom štabu priključio se i Duško Stajić, a tokom zimske pauze Starčević je planirao i određene promjene u stručnom štabu.

Ugovor sa Slobodanom Starčevićem potpisan je do kraja ove sezone.



(BN/dešavanjaubijeljini)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

IKT Banja Luka

12.11.2019 21:51

Pozdrav, nekadašnjem radnom kolegi!

ODGOVORITE