Достојно у Мароку представљена Бања Ковиљача

Од 7-10. новембра у Маракешу, Мароко, одржан је 13. Медитерански конгрес физикалне и рехабилитационе медицине. Специјалну болницу за РХ Бања Ковиљача достојно су представљале др Јасмина Миловановић-Арсић и др Љиљана Јосовић.

Србија 12.11.2019 | 13:58
Достојно у Мароку представљена Бања Ковиљача
Имале су усмене презентације радова.



Ако се узме у обзир да су др Јасмина и др Александар Јокић у јуну месецу на светском конгресу балнеолога у Пољској такође имали усмене презентације, ова година је и у стручном делу дефинитивно била најуспешнија.



У суботу, 09. новембра 2019. године одржан је ИИИ Међународни Wеллнесс & СПА Фест у организацији Туристичког Света и Wеллнесс Академије Пеђа Филиповић. Wеллнесс & СПА Фест је организован у хотелу Метропол под покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација.



Посетиоци су имали прилику да се информишу о бројним wеллнесс центрима и бањама у Србији, дестинацијама које нуде могућности за одмор и рекреацију, лековитим термалним изворима, лечилиштима и новитетима из данас најбрже растуће глобалне индустрије.

Специјална болница за рехабилитацију Бања Ковиљача и Wеллнесс центар Ковиље су се представили извођењем програма вежби Ковиље Цхи, а касније и представљањем wеллнесс програма Краљичина снага, јединственог и посебно креираног за Wеллнесс центар Ковиље у сарадњи са Пеђом Филиповићем.

У вечерњим сатима, на свечаној додели признања "Амбасадори добре услуге", круна Wеллнесс & Спа феста била је додела признања "Генерални менаџер године" директору Специјалне болнице прим. др Александру Јокићу.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар