Dostojno u Maroku predstavljena Banja Koviljača

Od 7-10. novembra u Marakešu, Maroko, održan je 13. Mediteranski kongres fizikalne i rehabilitacione medicine. Specijalnu bolnicu za RH Banja Koviljača dostojno su predstavljale dr Jasmina Milovanović-Arsić i dr Ljiljana Josović.

Srbija 12.11.2019 | 13:58
Dostojno u Maroku predstavljena Banja Koviljača
Imale su usmene prezentacije radova.



Ako se uzme u obzir da su dr Jasmina i dr Aleksandar Jokić u junu mesecu na svetskom kongresu balneologa u Poljskoj takođe imali usmene prezentacije, ova godina je i u stručnom delu definitivno bila najuspešnija.



U subotu, 09. novembra 2019. godine održan je III Međunarodni Wellness & SPA Fest u organizaciji Turističkog Sveta i Wellness Akademije Peđa Filipović. Wellness & SPA Fest je organizovan u hotelu Metropol pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.



Posetioci su imali priliku da se informišu o brojnim wellness centrima i banjama u Srbiji, destinacijama koje nude mogućnosti za odmor i rekreaciju, lekovitim termalnim izvorima, lečilištima i novitetima iz danas najbrže rastuće globalne industrije.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača i Wellness centar Kovilje su se predstavili izvođenjem programa vežbi Kovilje Chi, a kasnije i predstavljanjem wellness programa Kraljičina snaga, jedinstvenog i posebno kreiranog za Wellness centar Kovilje u saradnji sa Peđom Filipovićem.

U večernjim satima, na svečanoj dodeli priznanja "Ambasadori dobre usluge", kruna Wellness & Spa festa bila je dodela priznanja "Generalni menadžer godine" direktoru Specijalne bolnice prim. dr Aleksandru Jokiću.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar