Настављена посебна сједница НСРС

Након вишечасовне паузе, настављена је посебна сједница Народне скупштине на којој се расправља о неуставној трансформацији дејтонске структуре БиХ и ефектима на Републику Српску.

Република Српска 11.11.2019 | 17:28
Настављена посебна сједница НСРС
Шеф Клуба посланика СДС Миладин Станић захвалио се на понуди СНСД да у информацију за данашњу сједницу буду уграђени и неки приједлози СДС.

– Ова информација је срамотна! Наша понуда је да повучете ову информацију и да разговарамо као равноправни партнери – рекао је Станић.

Посланик у Клубу СДС Небојша Вукановић тврди да се Милорад Додик нуди за улазак у власт БиХ као својевремено лик из култне позоришне представе “Аудиција”.

– Прими ме! Прими ме, Бакире! Све знам, само ме прими – рекао је Вукановић. 

Премијер РС Радован Вишковић демантовао је наводе Небојше Вукановића да је Милорад Додик, на позив Андреја Пленковића, промијенио трасу аутопута Добој – Бијељина.

– Парцелацију ради Влада, ишли смо на јавну расправу. Пленковић са овом причом има везе колико и Карађорђе. Ово је истина. Дајте да разговарамо о теми ове сједнице – рекао је премијер.

Подсјећамо, Додик је, након двоипочасовне расправе, данас понудио опозицији да у Информацију о неуставној трансформацији дејстонске структуре БиХ и утицају на положај и права РС угради све што мисли да недостаје, укључујучи и данашње обраћање Мирка Шаровића, Бранислава Бореновића, као и других лидера, Ненада Стевандића и Петра Ђокића.

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цвија

11.11.2019 16:53

па људи цвија о кредитима ко о цему она о постењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојса78

11.11.2019 17:58

Сад сам слусао излагање Дарка Бабаља. Свака му је на мјесту, како казе док ми овдје правимо ријалити народ купује карту за Европу у једном смјеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

11.11.2019 18:00

Свака скупштина је лакрдија, а посебно кад присуствује додик - љигавац.

ОДГОВОРИТЕ