Nastavljena posebna sjednica NSRS

Nakon višečasovne pauze, nastavljena je posebna sjednica Narodne skupštine na kojoj se raspravlja o neustavnoj transformaciji dejtonske strukture BiH i efektima na Republiku Srpsku.

Republika Srpska 11.11.2019 | 17:28
Nastavljena posebna sjednica NSRS
Šef Kluba poslanika SDS Miladin Stanić zahvalio se na ponudi SNSD da u informaciju za današnju sjednicu budu ugrađeni i neki prijedlozi SDS.

– Ova informacija je sramotna! Naša ponuda je da povučete ovu informaciju i da razgovaramo kao ravnopravni partneri – rekao je Stanić.

Poslanik u Klubu SDS Nebojša Vukanović tvrdi da se Milorad Dodik nudi za ulazak u vlast BiH kao svojevremeno lik iz kultne pozorišne predstave “Audicija”.

– Primi me! Primi me, Bakire! Sve znam, samo me primi – rekao je Vukanović. 

Premijer RS Radovan Višković demantovao je navode Nebojše Vukanovića da je Milorad Dodik, na poziv Andreja Plenkovića, promijenio trasu autoputa Doboj – Bijeljina.

– Parcelaciju radi Vlada, išli smo na javnu raspravu. Plenković sa ovom pričom ima veze koliko i Karađorđe. Ovo je istina. Dajte da razgovaramo o temi ove sjednice – rekao je premijer.

Podsjećamo, Dodik je, nakon dvoipočasovne rasprave, danas ponudio opoziciji da u Informaciju o neustavnoj transformaciji dejstonske strukture BiH i uticaju na položaj i prava RS ugradi sve što misli da nedostaje, uključujuči i današnje obraćanje Mirka Šarovića, Branislava Borenovića, kao i drugih lidera, Nenada Stevandića i Petra Đokića.

(Srpskainfo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Cvija

11.11.2019 16:53

pa ljudi cvija o kreditima ko o cemu ona o postenju.

ODGOVORITE
Name

Nebojsa78

11.11.2019 17:58

Sad sam slusao izlaganje Darka Babalja. Svaka mu je na mjestu, kako kaze dok mi ovdje pravimo rijaliti narod kupuje kartu za Evropu u jednom smjeru.

ODGOVORITE
Name

Milan

11.11.2019 18:00

Svaka skupština je lakrdija, a posebno kad prisustvuje dodik - ljigavac.

ODGOVORITE