Дечаку цело лице и тело прекривено длакама! (видео)

Индијски дечак Лалит Патидар (13) рођен је са веома ретким медицинским стањем познатим под именом хипертрофични поремећај, Ова поремећај ствара прекомерни раст длаке. Тако је лице овог малог дечака цело прекривено длаком.

Занимљивости 11.11.2019 | 17:00
Дечаку цело лице и тело прекривено длакама! (видео)
Медицинске сестре су биле изненађене, када се дечак родио па су одмах питале доктора шта није у реду. " Доктор је рекао да не будемо тужни и да је Лалит добро.

Доктори нису урадили ништа, само му је ошишао косу и то је било све. Свима смо рекли да је то дефект с којим је рођен" каже Лалитова мајка.

Лалитов учитељ рекао је да је упознао породицу дечака када је он кренуо у школу и да су му рекли да су покушавали разне третмане, али ништа није помагало. Навео је да су му шишали длаке са лица, али оне би увек поново нарасле.

"Желим да моја коса престане да расте и да могу да растем без ње. Волео бих да могу да је се решим, она покрива и моје очи. Када једем, она ми улази у уста. Понекад је то тешко јер не могу нормално да дишем " рекао је Лалит.

"Био сам шокиран и уплашен када сам га први пут упознао. Мој дека ми је рекао да се не плашим и да Лалит "исти као и сви други". Нисам се више плашио и ми смо постали пријатељи. Када бисмо шетали, друга деца би говорила да је "мајмун". Они су користили ружне речи и вређали га" каже један Лалитов пријатељ.

" Да нисам имао овакву косу тј длаку, био бих добро. Нико ме не би задиркивао. Имам стварно добре пријатеље. Некада ми друга деца која ме не познају, када ме виде говоре "дух, дух", а ја им одговорим "сада ћу вас појести" и кренем да трчим за њима, плашећи их - каже Лалит.

Његов отац додаје да он много пре почетка школе изађе из куће и оде да се игра са пријатељима.

"Други људи причају да је он реинкарнација бога Ханумана, ја кажем: то је мој син " прича његова мајка.

Лалитов отац каже да су доктори рекли да неке ствари могу да се промене после његове 16. године, када хормони буду почели да се мењају. Али, ако се то не догоди, операција може бити једна од операција.

"Када одрастем, око моје 20. године, вероватно ћу се обријати. Само желим да изгледам као сви остали " испричао је дечак у кратком видео који можете погледати ОВДЕ!

Извор:Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар