Dečaku celo lice i telo prekriveno dlakama! (video)

Indijski dečak Lalit Patidar (13) rođen je sa veoma retkim medicinskim stanjem poznatim pod imenom hipertrofični poremećaj, Ova poremećaj stvara prekomerni rast dlake. Tako je lice ovog malog dečaka celo prekriveno dlakom.

Zanimljivosti 11.11.2019 | 17:00
Dečaku celo lice i telo prekriveno dlakama! (video)
Medicinske sestre su bile iznenađene, kada se dečak rodio pa su odmah pitale doktora šta nije u redu. " Doktor je rekao da ne budemo tužni i da je Lalit dobro.

Doktori nisu uradili ništa, samo mu je ošišao kosu i to je bilo sve. Svima smo rekli da je to defekt s kojim je rođen" kaže Lalitova majka.

Lalitov učitelj rekao je da je upoznao porodicu dečaka kada je on krenuo u školu i da su mu rekli da su pokušavali razne tretmane, ali ništa nije pomagalo. Naveo je da su mu šišali dlake sa lica, ali one bi uvek ponovo narasle.

"Želim da moja kosa prestane da raste i da mogu da rastem bez nje. Voleo bih da mogu da je se rešim, ona pokriva i moje oči. Kada jedem, ona mi ulazi u usta. Ponekad je to teško jer ne mogu normalno da dišem " rekao je Lalit.

"Bio sam šokiran i uplašen kada sam ga prvi put upoznao. Moj deka mi je rekao da se ne plašim i da Lalit "isti kao i svi drugi". Nisam se više plašio i mi smo postali prijatelji. Kada bismo šetali, druga deca bi govorila da je "majmun". Oni su koristili ružne reči i vređali ga" kaže jedan Lalitov prijatelj.

" Da nisam imao ovakvu kosu tj dlaku, bio bih dobro. Niko me ne bi zadirkivao. Imam stvarno dobre prijatelje. Nekada mi druga deca koja me ne poznaju, kada me vide govore "duh, duh", a ja im odgovorim "sada ću vas pojesti" i krenem da trčim za njima, plašeći ih - kaže Lalit.

Njegov otac dodaje da on mnogo pre početka škole izađe iz kuće i ode da se igra sa prijateljima.

"Drugi ljudi pričaju da je on reinkarnacija boga Hanumana, ja kažem: to je moj sin " priča njegova majka.

Lalitov otac kaže da su doktori rekli da neke stvari mogu da se promene posle njegove 16. godine, kada hormoni budu počeli da se menjaju. Ali, ako se to ne dogodi, operacija može biti jedna od operacija.

"Kada odrastem, oko moje 20. godine, verovatno ću se obrijati. Samo želim da izgledam kao svi ostali " ispričao je dečak u kratkom video koji možete pogledati OVDE!

Izvor:Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar