Катарину запросио богаташ из Аустралије на Малдивима!

Катарина Живковић отишла је на одмор са другарицама, а изабрала је егзотичну дестинацију - Малдиве.

Забава 11.11.2019 | 13:00
Катарину запросио богаташ из Аустралије на Малдивима!
Певачица није ни слутила да ће одмах по доласку на Малдиве запасти за око богатом бизнисмену из Аустралије који је одлепио чим је угледао.

"Каћа у последње време избегава да говори о емотивном статусу. Неколико пута се опекла јер је превише причала о партнерима, па је сада одлучила да љубоморно чува приватни живот. Нико не зна да ли је у вези или је сама. То јој изузетно прија, пошто је фокусирана искључиво на каријеру", каже извор близак певачици и додаје:

"Већ првог дана њеног боравка на Малдивима успела је да скрене пажњу на себе припадницима јачег пола. С обзиром на то да је тамо с другарицама, одмах су постале мета згодних фрајера који су желели да им се додворе и да се друже с њима. Но, како је овај одмор планиран као женско дружење, одбијале су пажњу навалентних младића. Ипак, један је био и те како упоран."



Момак који отприлике има 35 година био је опчињен Каћом. Касније се испоставило да живи у Аустралији и да има неколико својих фирми тамо, каже извор.

"Свакодневно је слао шампањце, воће, цвеће и чоколадице на Катаринин апартман уз поруку да му се веома допада. Но, она га није схватала за озбиљно. Неколико дана је покушавао да ступи у контакт с њом, а онда јој је пришао на плажи, без пардона клекнуо и изговорио на енглеском језику:

"Дао бих све да будеш моја жена".

Након ове реченице, настао је општи смех, а Каћа се љубазно захвалила младићу и рекла му да нема потребе да се толико труди, јер она није спремна ни за дечка, ни за брак", открива извор.

Извор:Курир.рс/Ало, Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар