Katarinu zaprosio bogataš iz Australije na Maldivima!

Katarina Živković otišla je na odmor sa drugaricama, a izabrala je egzotičnu destinaciju - Maldive.

Zabava 11.11.2019 | 13:00
Katarinu zaprosio bogataš iz Australije na Maldivima!
Pevačica nije ni slutila da će odmah po dolasku na Maldive zapasti za oko bogatom biznismenu iz Australije koji je odlepio čim je ugledao.

"Kaća u poslednje vreme izbegava da govori o emotivnom statusu. Nekoliko puta se opekla jer je previše pričala o partnerima, pa je sada odlučila da ljubomorno čuva privatni život. Niko ne zna da li je u vezi ili je sama. To joj izuzetno prija, pošto je fokusirana isključivo na karijeru", kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

"Već prvog dana njenog boravka na Maldivima uspela je da skrene pažnju na sebe pripadnicima jačeg pola. S obzirom na to da je tamo s drugaricama, odmah su postale meta zgodnih frajera koji su želeli da im se dodvore i da se druže s njima. No, kako je ovaj odmor planiran kao žensko druženje, odbijale su pažnju navalentnih mladića. Ipak, jedan je bio i te kako uporan."Momak koji otprilike ima 35 godina bio je opčinjen Kaćom. Kasnije se ispostavilo da živi u Australiji i da ima nekoliko svojih firmi tamo, kaže izvor.

"Svakodnevno je slao šampanjce, voće, cveće i čokoladice na Katarinin apartman uz poruku da mu se veoma dopada. No, ona ga nije shvatala za ozbiljno. Nekoliko dana je pokušavao da stupi u kontakt s njom, a onda joj je prišao na plaži, bez pardona kleknuo i izgovorio na engleskom jeziku:

"Dao bih sve da budeš moja žena".

Nakon ove rečenice, nastao je opšti smeh, a Kaća se ljubazno zahvalila mladiću i rekla mu da nema potrebe da se toliko trudi, jer ona nije spremna ni za dečka, ni za brak", otkriva izvor.

Izvor:Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

Komentari / 0

Ostavite komentar