Милошевић: Ако то раде намерно, нека им је на част

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да је његова екипа уморна, али да ће морати да нађе снагу ако жели добар резултат у мечу против Инђије.

Фудбал 09.11.2019 | 18:03
Милошевић: Ако то раде намерно, нека им је на част
Партизан је у четвртак изгубио на "Олд Трафорду" од Манчестер јунајтеда, а већ у недељу од 16.30 дочекује Инђију у 16. колу Суперлиге.

"Добро је да се ова прича са Манчестером завршила, једва сам чекао да се све заврши из психолошких разлога, да избришемо из глава те утакмице и да можемо да се посветимо ономе сто нам је много битније, а то је Суперлига", рекао је Милошевић новинарима у Спортском центру Телеоптик.

"Имали смо тешко путовање из Манчестера, целу ноћ смо провели на аеродрому. Други пут нам се дешава да не добијамо дозволу од аеродрома Београд да слетимо у нормално време. Заиста размишљам о разним стварима... Када играчи после тешког пражњења морају целу ноћ да проведу на аеродрому то је дупли умор, и ако се у месец и по дана два пута деси да аеродром Београд нама не дозволи да слетимо у нормално време, онда могу да помислим да то неко ради с намером. Ако то раде, нека им је на част", казао је Милошевић.

"У складу с тим, чека нас сутра још једно мучење, физичко мучење, пре свега, јер смо у тешком физичком стању. Колико ћемо успети да опоравимо екипу не знам, али ћемо морати да нађемо снагу", додао је он.

Он је казао да је Инђија екипа која жели да игра фудбал и да је по приказаној игри до сада заслужила више бодова.

"То је екипа која не одустаје до последњег минута и ако желимо добар резултат морамо да имамо озбиљан приступ", рекао је Милошевић и додао да ће бити ротација у тиму.

Новинари су потом поново вратили Милошевића на утакмицу на Олд Трафорду.

"Сума је рекао да екипа није испоштовала оно што смо тражили, мислим да то није тачно. Екипа је хтела и пробала. Моје размишљање о тих 90 минута је позитивно јер нисмо одустали од свог начина игре колико нам то противник дозволио. У таквим мечевима се види које су наше слабости. То је феноменално искуство, а и сви они ће моћи да причају да су играли на Олд Трафорду", рекао је Милошевић.

"Не смемо да се заносимо да је то исти ниво игре. Ја сам рекао да смо ми два гола поклонили, али и да нисмо, ми бисмо примили два гола на неки други начин. Не смемо да се заносимо и да мислимо како можемо. Можемо боље да играмо него пре два дана, али то и даље не би било довољно за Манчестер 100 посто спреман и са првих 11. То су други нивои", истакао је тренер Партизана.

(Бета)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Робин Худ

10.11.2019 22:14

Такви су прописи Саво мој напаћени. Ако нису испуњени услови за издавање дозволе за слијетање онда нису. И онда се не може слетјети. Начело законитости. Требали сте преноћити у хотелу а онда сутра одморни лијепо назад за Београд.

ОДГОВОРИТЕ