Milošević: Ako to rade namerno, neka im je na čast

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je njegova ekipa umorna, ali da će morati da nađe snagu ako želi dobar rezultat u meču protiv Inđije.

Fudbal 09.11.2019 | 18:03
Milošević: Ako to rade namerno, neka im je na čast
Partizan je u četvrtak izgubio na "Old Trafordu" od Mančester junajteda, a već u nedelju od 16.30 dočekuje Inđiju u 16. kolu Superlige.

"Dobro je da se ova priča sa Mančesterom završila, jedva sam čekao da se sve završi iz psiholoških razloga, da izbrišemo iz glava te utakmice i da možemo da se posvetimo onome sto nam je mnogo bitnije, a to je Superliga", rekao je Milošević novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

"Imali smo teško putovanje iz Mančestera, celu noć smo proveli na aerodromu. Drugi put nam se dešava da ne dobijamo dozvolu od aerodroma Beograd da sletimo u normalno vreme. Zaista razmišljam o raznim stvarima... Kada igrači posle teškog pražnjenja moraju celu noć da provedu na aerodromu to je dupli umor, i ako se u mesec i po dana dva puta desi da aerodrom Beograd nama ne dozvoli da sletimo u normalno vreme, onda mogu da pomislim da to neko radi s namerom. Ako to rade, neka im je na čast", kazao je Milošević.

"U skladu s tim, čeka nas sutra još jedno mučenje, fizičko mučenje, pre svega, jer smo u teškom fizičkom stanju. Koliko ćemo uspeti da oporavimo ekipu ne znam, ali ćemo morati da nađemo snagu", dodao je on.

On je kazao da je Inđija ekipa koja želi da igra fudbal i da je po prikazanoj igri do sada zaslužila više bodova.

"To je ekipa koja ne odustaje do poslednjeg minuta i ako želimo dobar rezultat moramo da imamo ozbiljan pristup", rekao je Milošević i dodao da će biti rotacija u timu.

Novinari su potom ponovo vratili Miloševića na utakmicu na Old Trafordu.

"Suma je rekao da ekipa nije ispoštovala ono što smo tražili, mislim da to nije tačno. Ekipa je htela i probala. Moje razmišljanje o tih 90 minuta je pozitivno jer nismo odustali od svog načina igre koliko nam to protivnik dozvolio. U takvim mečevima se vidi koje su naše slabosti. To je fenomenalno iskustvo, a i svi oni će moći da pričaju da su igrali na Old Trafordu", rekao je Milošević.

"Ne smemo da se zanosimo da je to isti nivo igre. Ja sam rekao da smo mi dva gola poklonili, ali i da nismo, mi bismo primili dva gola na neki drugi način. Ne smemo da se zanosimo i da mislimo kako možemo. Možemo bolje da igramo nego pre dva dana, ali to i dalje ne bi bilo dovoljno za Mančester 100 posto spreman i sa prvih 11. To su drugi nivoi", istakao je trener Partizana.

(Beta)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Robin Hud

10.11.2019 22:14

Takvi su propisi Savo moj napaćeni. Ako nisu ispunjeni uslovi za izdavanje dozvole za slijetanje onda nisu. I onda se ne može sletjeti. Načelo zakonitosti. Trebali ste prenoćiti u hotelu a onda sutra odmorni lijepo nazad za Beograd.

ODGOVORITE