Ђоковић и Федерер поново ће се састати на великој сцени

Новак Ђоковић и Роџер Федерер ће се поново састати на великој сцени пошто су у истој групи завршног мастерса у Лондону.

Тенис 09.11.2019 | 11:58
Ђоковић и Федерер поново ће се састати на великој сцени
А један крај другог сједили су и на званичној конференцији и разговарали са медијима. У првом плану била је прича о оним млађим тенисерима који су у Енглеској.

– Матео Беретини је овдје по први пут и можемо да кажемо како имамо талентоване играче овдје. Онда си национални херој у својој земљи, бити међу најбољих 10 тенисера на планети није лако. Учешће овдје донијеће му битно искуство, увешће га у ритам гренд слем турнира, мастерса… Тај притисак што си окружен најбољим играчима на свијету може само да допринесе твојој каријери – рекао је Федерер.

На ријечи швајцарског тенисера надовезао се Новак Ђоковић који је поручио: “Само да додам, оно што је Роџер рекао је сјајна порука за спорт”.

– Невјероватно је како имамо добре надолазеће таленте у врхунском тенису. Мислим да смо Роџер, Рафа и ја још увијек задовољни што можемо ту да се умијешамо, колико год да то траје, неће сигурно заувијек. Мислим да је наш спорт у добрим рукама, ови момци су сјајни. Показују добре ствари, да су квалитетни и наравно да ћемо уживати у навијању за њих када завршимо каријере – рекао је српски ас.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар