Đoković i Federer ponovo će se sastati na velikoj sceni

Novak Đoković i Rodžer Federer će se ponovo sastati na velikoj sceni pošto su u istoj grupi završnog mastersa u Londonu.

Tenis 09.11.2019 | 11:58
Đoković i Federer ponovo će se sastati na velikoj sceni
A jedan kraj drugog sjedili su i na zvaničnoj konferenciji i razgovarali sa medijima. U prvom planu bila je priča o onim mlađim teniserima koji su u Engleskoj.

– Mateo Beretini je ovdje po prvi put i možemo da kažemo kako imamo talentovane igrače ovdje. Onda si nacionalni heroj u svojoj zemlji, biti među najboljih 10 tenisera na planeti nije lako. Učešće ovdje donijeće mu bitno iskustvo, uvešće ga u ritam grend slem turnira, mastersa… Taj pritisak što si okružen najboljim igračima na svijetu može samo da doprinese tvojoj karijeri – rekao je Federer.

Na riječi švajcarskog tenisera nadovezao se Novak Đoković koji je poručio: “Samo da dodam, ono što je Rodžer rekao je sjajna poruka za sport”.

– Nevjerovatno je kako imamo dobre nadolazeće talente u vrhunskom tenisu. Mislim da smo Rodžer, Rafa i ja još uvijek zadovoljni što možemo tu da se umiješamo, koliko god da to traje, neće sigurno zauvijek. Mislim da je naš sport u dobrim rukama, ovi momci su sjajni. Pokazuju dobre stvari, da su kvalitetni i naravno da ćemo uživati u navijanju za njih kada završimo karijere – rekao je srpski as.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar