Дејан окупља оркестар Миће Петровића за концерт!

За музички спектакл Дејана Петровића „Трубом кроз Србију“ заказан за 19. новембар у "Сава центру" влада огромно интересовање публике, а славни музичар је на свакодневним пробама да би публици приредио незабораван догађај, па је тим поводом чак и окупио оркестар свога оца Миће који ће му бити специјални гости.

Забава 08.11.2019 | 18:00
Дејан окупља оркестар Миће Петровића за концерт!
Ови врсни музичари који су својим радом утрли пут новој генерацији трубача појавиће се на једном месту први пут после смрти Дејановог оца, једног од најбољих трубача у историји. Само по себи биће то емотиван догађај али и јединствени музички угођај који ће тешко више икада бити поновљен.

Власник титуле Прва труба света и иначе спрема специјални програм за концерт па ће тако читаво вече бити омаж народној музици, а догађај је посвећен Србији, њеној уметности, историји и људима, док ће се на сцени уз „Дејан Петровић Биг Бенд“ осим оркестра Миће Петровића појавити и Снежана Ђуришић, Мерима Његомир, Радиша Урошевић, Чеда Марковић, национални ансамбл „Коло“ као и глумац Горан Султановић.

Извор:Србија данас Фото:Ливе продуцтион

Коментари / 0

Оставите коментар