Dejan okuplja orkestar Miće Petrovića za koncert!

Za muzički spektakl Dejana Petrovića „Trubom kroz Srbiju“ zakazan za 19. novembar u "Sava centru" vlada ogromno interesovanje publike, a slavni muzičar je na svakodnevnim probama da bi publici priredio nezaboravan događaj, pa je tim povodom čak i okupio orkestar svoga oca Miće koji će mu biti specijalni gosti.

Zabava 08.11.2019 | 18:00
Dejan okuplja orkestar Miće Petrovića za koncert!
Ovi vrsni muzičari koji su svojim radom utrli put novoj generaciji trubača pojaviće se na jednom mestu prvi put posle smrti Dejanovog oca, jednog od najboljih trubača u istoriji. Samo po sebi biće to emotivan događaj ali i jedinstveni muzički ugođaj koji će teško više ikada biti ponovljen.

Vlasnik titule Prva truba sveta i inače sprema specijalni program za koncert pa će tako čitavo veče biti omaž narodnoj muzici, a događaj je posvećen Srbiji, njenoj umetnosti, istoriji i ljudima, dok će se na sceni uz „Dejan Petrović Big Bend“ osim orkestra Miće Petrovića pojaviti i Snežana Đurišić, Merima Njegomir, Radiša Urošević, Čeda Marković, nacionalni ansambl „Kolo“ kao i glumac Goran Sultanović.

Izvor:Srbija danas Foto:Live production

Komentari / 0

Ostavite komentar