Бора Дрљача крио мјесецима тешку болест

Бора Дрљача је пре неколико дана хитно примљен у Ургентни центар. Како Курир сазнаје, певач је у јутарњим сатима оперисан, након чега је задржан на одељењу Прве хируршке болнице.

Забава 08.11.2019 | 17:00
Бора Дрљача крио мјесецима тешку болест
Бора је дан пред операцију дошао у Ургентни због несносних болова и тек тада је објавио да је месецима крио да је болестан.

- Интервенција није била лака и потрајала је око три сата. Срећом, прошла је у најбољем могућем реду јер се професор Мирко Керкез побринуо да све буде професионално и без грешке одрађено. Поред тога, Бора се добро психички припремио за операцију и слушао је савете лекара. Он се већ неко време жалио на болове. Прво је одбијао да оде на преглед, све до тренутка док му здравље озбиљно није било угрожено. Кад се јавио лекарима, одмах је одлучено да буде оперисан - открива наш извор из болнице и додаје да је певач само члановима породице рекао да је озбиљно болестан.

- Није желео да се зна кроз шта пролази. О томе је причао само с породицом. Као да није желео да прихвати да је болестан и нон-стоп је радио. Такође је хтео да избегне да га људи сажаљевају - завршава наш извор.

Екипа Курира посетила је Дрљачу на одељењу, баш у тренутку када се будио из наркозе.

- Јао, јао... Не могу, спава ми се - промрљао је Бора, који је сам у соби и има беспрекорну негу.

Његов доктор му се обратио и рекао да је све протекло како треба и да под хитно мора на дијету.

- 'Ајде, све је супер сада. Мало ћеш да пробушиш и виљушку, не само кашику, и бићеш ми као нов. Да ли је договорено? - рекао је Керкез, док је Дрљача само климнуо главом и наставио да спава.

Он ће у болници боравити недељу дана, након чега ће бити пуштен на кућно лечење. По савету лекара, мораће да одлази на терапије, а уз то и стриктно ће променити исхрану.

Бору је јуче посетила колегиница Милена Плавшић.



- Само да Бора буде здрав. Ми смо пријатељи деценијама, ово је све тешко. Он је јак човек, мора да изгура, а ја сам ту за све што треба - рекла је Милена.

Извор:Курир.рс Фото:Марина Лопичић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

брцак

08.11.2019 19:15

Добар пјевац,лос карактер.ипак добар и брз опоравак

ОДГОВОРИТЕ