Bora Drljača krio mjesecima tešku bolest

Bora Drljača je pre nekoliko dana hitno primljen u Urgentni centar. Kako Kurir saznaje, pevač je u jutarnjim satima operisan, nakon čega je zadržan na odeljenju Prve hirurške bolnice.

Zabava 08.11.2019 | 17:00
Bora Drljača krio mjesecima tešku bolest
Bora je dan pred operaciju došao u Urgentni zbog nesnosnih bolova i tek tada je objavio da je mesecima krio da je bolestan.

- Intervencija nije bila laka i potrajala je oko tri sata. Srećom, prošla je u najboljem mogućem redu jer se profesor Mirko Kerkez pobrinuo da sve bude profesionalno i bez greške odrađeno. Pored toga, Bora se dobro psihički pripremio za operaciju i slušao je savete lekara. On se već neko vreme žalio na bolove. Prvo je odbijao da ode na pregled, sve do trenutka dok mu zdravlje ozbiljno nije bilo ugroženo. Kad se javio lekarima, odmah je odlučeno da bude operisan - otkriva naš izvor iz bolnice i dodaje da je pevač samo članovima porodice rekao da je ozbiljno bolestan.

- Nije želeo da se zna kroz šta prolazi. O tome je pričao samo s porodicom. Kao da nije želeo da prihvati da je bolestan i non-stop je radio. Takođe je hteo da izbegne da ga ljudi sažaljevaju - završava naš izvor.

Ekipa Kurira posetila je Drljaču na odeljenju, baš u trenutku kada se budio iz narkoze.

- Jao, jao... Ne mogu, spava mi se - promrljao je Bora, koji je sam u sobi i ima besprekornu negu.

Njegov doktor mu se obratio i rekao da je sve proteklo kako treba i da pod hitno mora na dijetu.

- 'Ajde, sve je super sada. Malo ćeš da probušiš i viljušku, ne samo kašiku, i bićeš mi kao nov. Da li je dogovoreno? - rekao je Kerkez, dok je Drljača samo klimnuo glavom i nastavio da spava.

On će u bolnici boraviti nedelju dana, nakon čega će biti pušten na kućno lečenje. Po savetu lekara, moraće da odlazi na terapije, a uz to i striktno će promeniti ishranu.

Boru je juče posetila koleginica Milena Plavšić.- Samo da Bora bude zdrav. Mi smo prijatelji decenijama, ovo je sve teško. On je jak čovek, mora da izgura, a ja sam tu za sve što treba - rekla je Milena.

Izvor:Kurir.rs Foto:Marina Lopičić

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

brcak

08.11.2019 20:15

Dobar pjevac,los karakter.ipak dobar i brz oporavak

ODGOVORITE