Марија испунила жељу Азри европској првакињи у џудоу!

Марија Шерифовић показала по ко зна који пут колико велико срце има, па је све своје обавезе оставила да би отишла до Сарајева  и испунила животну жељу једној девојци!

Забава 07.11.2019 | 18:00
Марија испунила жељу Азри европској првакињи у џудоу!
Азра је првак Европе у џудоу, иначе особа са Дауновим синдромом и у више наврата је у интервјуима истицала да јој је животна жеља да упозна Марију Шерифовић.

Певачица је то прочитала  у медијима и како каже само један детаљ је пресудио да остави све своје  обавезе и оде у Сарајево да упозна ту девојку.

Марија је слику са Азром поделила на друштвеним мрежама  и у опису истакла:



-Чула сам да постоји девојка која се зове Азра и којој је животна жеља да мене упозна. Погледала сам пар њених интервјуа и само је један мали детаљ пресудио да без икакве сумње одложим све своје обавезе и да дођем у Сарајево да је видим. У једном од интервјуа је рекла да себе види и доживљава као супер хероја. Сви знамо да сам ја дете у души па сам одмах и знала да то мора бити неко посебан. И била сам у праву - ради се о девојци која има Даунов синдром али то је у овој причи мање важно. Оно што је важно је чињењица да мене жели да види Европска првакиња у џудоу и да је то једина ствар коју у животу жели. Шта друго да кажем осим да је то за мене огромна част, написала је Марија и додала:

-Азра је од свих нас дупло боља, дубло храбрија, дупло успешнија, дупло паметнија, дупло емотивнија. И најважније од свега - људи немојте заборављати на овакве особе, на овакве супер хероје које имамо и у Босни и Херцеговини и у Србији и у Хрватској и на читавом Балкану. Немојте заборавити да се ипак тамо негде захваљујући њима интонирала химна ваше - наше државе. Што се мене лично тиче од данас па на даље Азра имаш пријатеља до краја живота, џудо савез такође и увек мозжете да рачунате на моју помоћ, каже Марија.

Иначе, Азра Дедић је прва особа с Дауновим синдромом у Босни и Херцеговини која је стекла мајсторско звање у било којој борилачкој вештини. Двадесетпетогодишњакиња из Бихаћа првакиња је Европе док је прошле године освојила је бронзану медаљу на првом Светском првенству у џудоу за особе са интелектуалним потешкоћама у Немачкој.



Бројни Маријини обожаваоци су са одушевљењем поздравили овај њен гест и шеровали слику на друштвеним мрежама!

БН  Фото:Фацебоок

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зена

07.11.2019 17:55

све похвале Марији из дана у дан све боља и боља као особа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

07.11.2019 20:44

Браво за Марију и Азру..! То је чојство.. Свака част ... Познати угледајте се на Марију

ОДГОВОРИТЕ