Marija ispunila želju Azri evropskoj prvakinji u džudou!

Marija Šerifović pokazala po ko zna koji put koliko veliko srce ima, pa je sve svoje obaveze ostavila da bi otišla do Sarajeva  i ispunila životnu želju jednoj devojci!

Zabava 07.11.2019 | 18:00
Marija ispunila želju Azri evropskoj prvakinji u džudou!
Azra je prvak Evrope u džudou, inače osoba sa Daunovim sindromom i u više navrata je u intervjuima isticala da joj je životna želja da upozna Mariju Šerifović.

Pevačica je to pročitala  u medijima i kako kaže samo jedan detalj je presudio da ostavi sve svoje  obaveze i ode u Sarajevo da upozna tu devojku.

Marija je sliku sa Azrom podelila na društvenim mrežama  i u opisu istakla:-Čula sam da postoji devojka koja se zove Azra i kojoj je životna želja da mene upozna. Pogledala sam par njenih intervjua i samo je jedan mali detalj presudio da bez ikakve sumnje odložim sve svoje obaveze i da dođem u Sarajevo da je vidim. U jednom od intervjua je rekla da sebe vidi i doživljava kao super heroja. Svi znamo da sam ja dete u duši pa sam odmah i znala da to mora biti neko poseban. I bila sam u pravu - radi se o devojci koja ima Daunov sindrom ali to je u ovoj priči manje važno. Ono što je važno je činjenjica da mene želi da vidi Evropska prvakinja u džudou i da je to jedina stvar koju u životu želi. Šta drugo da kažem osim da je to za mene ogromna čast, napisala je Marija i dodala:

-Azra je od svih nas duplo bolja, dublo hrabrija, duplo uspešnija, duplo pametnija, duplo emotivnija. I najvažnije od svega - ljudi nemojte zaboravljati na ovakve osobe, na ovakve super heroje koje imamo i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji i u Hrvatskoj i na čitavom Balkanu. Nemojte zaboraviti da se ipak tamo negde zahvaljujući njima intonirala himna vaše - naše države. Što se mene lično tiče od danas pa na dalje Azra imaš prijatelja do kraja života, džudo savez takođe i uvek mozžete da računate na moju pomoć, kaže Marija.

Inače, Azra Dedić je prva osoba s Daunovim sindromom u Bosni i Hercegovini koja je stekla majstorsko zvanje u bilo kojoj borilačkoj veštini. Dvadesetpetogodišnjakinja iz Bihaća prvakinja je Evrope dok je prošle godine osvojila je bronzanu medalju na prvom Svetskom prvenstvu u džudou za osobe sa intelektualnim poteškoćama u Nemačkoj.Brojni Marijini obožavaoci su sa oduševljenjem pozdravili ovaj njen gest i šerovali sliku na društvenim mrežama!

BN  Foto:Facebook

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zena

07.11.2019 18:55

sve pohvale Mariji iz dana u dan sve bolja i bolja kao osoba.

ODGOVORITE
Name

Fočak

07.11.2019 21:44

Bravo za Mariju i Azru..! To je čojstvo.. Svaka čast ... Poznati ugledajte se na Mariju

ODGOVORITE