Ивана Петерс: Гоца је била љубоморна на мене!

Певачица Ивана Петерс открила да је да је певачица Гоца Тржан била љубоморна на њу што је донекеле утицало на распад групе "Тап 011".

Забава 07.11.2019 | 19:00
Ивана Петерс: Гоца је била љубоморна на мене!
Док су се Милан Бојанић, Петар Ступар и Ђорђе Пајовић одлично слагали, само су Гоца и Ивана имале несугласице.

- Гоца је била љубоморна на моје певање, али није хтела да вежба. Много пута сам је терала да доде код мене да јој покажем како то боље да ради, али никада није дошла. Мислила је да је најбоља, а такви смо сви били у младости - рекла је Ивана.

- Гоца и ја се нисмо добро разумеле док смо биле у "Тап 011" јер смо биле потпуно различите. Медутим, никада се нисмо отворено свађале, нити подигле глас једна на другу. Више је то био неки хладни рат који је довео до тога да свако крене на своју страну, а касније се ситуација сасвим променила - рекла је певачица за Информер.

Међутим, када су се оствариле у улози мајке, две певачице које су четсо биле у сукобу нашле су заједнички језик.



- Откада смо обе постале мајке и добиле децу, сазреле смо и постале блиске. Сензибилитети су нам сада много ближи и то ми се свида. Популарна група обележила је деведесете године својим хитовима, а Ивана се присетила и лепих тренутака које су проводили на путовањима и наступима.

- Иако је тај период био тежак за нашу земљу, нама је било добро јер смо баш пуно радили. Нисмо знали шта се дешава око нас. Живели смо за те свирке, наступе и поклоне које ћемо са путовања донет нашим најближима. По два месеца смо били на мору, радили и одмарали се. Зивели смо као породица - каже Петерсова.

Упркос несугласицама из прошлости, група се поново окупила због пословне сарадње, док су Ивана и Гоца данас приватно врло блиске.

Извор: Телеграф.рс Фото:Никола Томић

Коментари / 0

Оставите коментар