Ivana Peters: Goca je bila ljubomorna na mene!

Pevačica Ivana Peters otkrila da je da je pevačica Goca Tržan bila ljubomorna na nju što je donekele uticalo na raspad grupe "Tap 011".

Zabava 07.11.2019 | 19:00
Ivana Peters: Goca je bila ljubomorna na mene!
Dok su se Milan Bojanić, Petar Stupar i Đorđe Pajović odlično slagali, samo su Goca i Ivana imale nesuglasice.

- Goca je bila ljubomorna na moje pevanje, ali nije htela da vežba. Mnogo puta sam je terala da dode kod mene da joj pokažem kako to bolje da radi, ali nikada nije došla. Mislila je da je najbolja, a takvi smo svi bili u mladosti - rekla je Ivana.

- Goca i ja se nismo dobro razumele dok smo bile u "Tap 011" jer smo bile potpuno različite. Medutim, nikada se nismo otvoreno svađale, niti podigle glas jedna na drugu. Više je to bio neki hladni rat koji je doveo do toga da svako krene na svoju stranu, a kasnije se situacija sasvim promenila - rekla je pevačica za Informer.

Međutim, kada su se ostvarile u ulozi majke, dve pevačice koje su četso bile u sukobu našle su zajednički jezik.- Otkada smo obe postale majke i dobile decu, sazrele smo i postale bliske. Senzibiliteti su nam sada mnogo bliži i to mi se svida. Popularna grupa obeležila je devedesete godine svojim hitovima, a Ivana se prisetila i lepih trenutaka koje su provodili na putovanjima i nastupima.

- Iako je taj period bio težak za našu zemlju, nama je bilo dobro jer smo baš puno radili. Nismo znali šta se dešava oko nas. Živeli smo za te svirke, nastupe i poklone koje ćemo sa putovanja donet našim najbližima. Po dva meseca smo bili na moru, radili i odmarali se. Ziveli smo kao porodica - kaže Petersova.

Uprkos nesuglasicama iz prošlosti, grupa se ponovo okupila zbog poslovne saradnje, dok su Ivana i Goca danas privatno vrlo bliske.

Izvor: Telegraf.rs Foto:Nikola Tomić

Komentari / 0

Ostavite komentar