Харис Џиновић припрема спектакуларни децембарски концерт!

Након победе на Мастерсу у Паризу, наш најбољи тенисер Новак Ђоковић одржао је своје обећање и још једну победу у својој каријери, прославио је уз хитове великана народне музике Хариса Џиновића, баш како је и најавио неколико дана раније.

Забава 07.11.2019 | 17:00
Харис Џиновић припрема спектакуларни децембарски концерт!
Осим Нолета, уз чувене хитове легендарног музичара, моћиће да се веселе и Београђани непосредно пред Нову годину, када ће чувени уметник традиционално одржати концерт у Сава центру. Краљ мерака ће 25. децембра приредити спектакуларну забаву на вишесатном наступу који престоница већ годинама обожава, а карте су већ пуштене у продају на билетарницама Сава центра И на тицкетс.рс. Осим својих најпопуларнијих хитова попут “Муштулук”, “И тебе сам сит кафано”, “Рано је за тугу”, “Тражи” И многих других, како Харис најављује да ће пубици представити и нову песму.

- Радујем се што ћу још једном Београду приредити ноћ за памћење, и припремити их за новогодишње славље. Певаћу више од два сата и зато се спремите за добру журку - каже музичар и као пасионирани љубитељ тениса који већ годинама рекреативно тренира, не крије срећу због тога што његову музику воли и славни српски тенисер.

- Честитам Нолету на победи, јако сам се обрадовао када сам чуо да је славио уз моје песме. Пожелео бих му још много победа и још много добрих славља. Свакако да бих био пресрећан и да га угостим на свом концерту - изјавио је Џиновић који је већ почео са пробама за децембарски спектакл.

(Телеграф.рс/ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар